robota skończona ufff

Ze wszystkich prac domowych, tego nie lubię najbrdziej!!! ale że się to robi raz na rok...idzie przeżyć

Byłam teraz na Shizkółku, sprawdzałam kiedy która testuje. No i pierwsza idzie
bionda, potem
zuzanka, następnie
kok.o i ja. Nie doczytałam kiedy lumina i brzózka...bo
Muma już jest poza tym

szczęściara

:-)
Ja powoli przemawiam do swojego, chyba wyżyłam się na lodówce i nerwa przeszła, chociaż nie tak do końca. A druga sprawa, to to, że mnie się tygodnie pomyliły

mnie się dni płodne zaczynają w połowie tego tygodnia, a nie jak myślałam, że od zeszłej środy

a na przyszły piątek planowana owu ma być. Tak więc nic mojemu teraz nie mówię co kiedy mam...żeby znowu z czymś nie wyskoczył, ale chyba i tak marne szanse z powodu tego małego pęcherzyka. Ale spróbować można...a nóż się uda;-)
Przypomniałam sobie co ten mój lekarz jeszcze mi powiedział, że po stymulacji lekami na ten progesteron plus na małe endometrium wzrasta ryzyko.....i ja tu już zbladłam podobno;-)a on dokończył, że na ciąże mnogą

Mówię, że ok, zgadzam się, byle była dwójka, a nie trojaczki czy czworaczki

Nie wiem czy Wam już pisałam, ale my jesteśmy trochę obciążeni rodzinnie ciążami bliźniaczymi, u mojego eMa w rodzinie było chyba 5 lub 6 przypadków bliżniaków, a u mnie w rodzinie 2. Nawet mój M. jest z takiej właśnie ciąży, więc jak do tego dojdzie jeszcze stymulacja, to mam bliźniaki jak w banku

ale by było!!!!!
kasica, gratuluję super faceta!!!! to się nazywa podejście odpowiedzialne do zadania

Mój niby wie o tym...ale stwierdził dziś, że jak zrobi badania, a wyjdą mu dobre, to on się dopiero za mnie wtedy weźmie, w sensie, że będzie mnie pilnował jak się odzywiam i takie tam. Bo mówi, że ja się go czepiam, że pije piwo i czasem fajkę zapali, a może się okazac, ze ma super wyniki, a moje niedardzo, to wtedy on mnie będzie sprawdzał czy nie wcinam za dużo słodyczy, a za mało owoców, będzie mi ryby kazał jeść codzinnie, bo ja od ryb z daleka

no i ogólnie "weźmie się za mnie";-) matkoooo aż strach się bać
aaaa przypomniałam sobie,
alex ma testować w Dniu Kobiet, czyli 8 marca, więc już na dniach:-) a
kasica? Kiedy testujesz???