reklama
Muma
Fanka BB :)
katiuszka -ja też "tylko" wiesiołka i magnez + pistacje (innych orzechów nie lubię) + winko weekendowo 
Ale może po prostu nie miałam problemu z endo. Jedzcie też ryby, jak wiadomo - ryba dobrze wpływa na wszystko ;-)Brzózka - Ty się nie rozbawiaj tylko zastosuj ;-) a ja trzymam kciuki &&&&&&
lopop - a Ty kiedy testujesz ?? Twój synek tez już duży chłopiec, tak jak u mnie będzie dwójka jedynaków ;-)
bionda -czyżbyś się tak rozkręciła, że nie możecie przestać ??:-) Teraz to już relaks albo schiza kochana :-)
Ale może po prostu nie miałam problemu z endo. Jedzcie też ryby, jak wiadomo - ryba dobrze wpływa na wszystko ;-)Brzózka - Ty się nie rozbawiaj tylko zastosuj ;-) a ja trzymam kciuki &&&&&&
lopop - a Ty kiedy testujesz ?? Twój synek tez już duży chłopiec, tak jak u mnie będzie dwójka jedynaków ;-)
bionda -czyżbyś się tak rozkręciła, że nie możecie przestać ??:-) Teraz to już relaks albo schiza kochana :-)
Ostatnia edycja:
Ani@k
Muma mniemam że jeszcze nic do Ciebie nie doszło..
bo chyba źle zrobiłam wysyłając przesyłkę na Twój domowy adres..a uprzedzałaś
:-(
Wysłałam w tamtym tygodniu "ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru" myślałam że da mi to gwarancję na to że dostaniesz przesyłkę do rąk własnych..
:-
zawstydzona/y:
Nawaliłam..
Przepraszam..

Wysłałam w tamtym tygodniu "ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru" myślałam że da mi to gwarancję na to że dostaniesz przesyłkę do rąk własnych..

Nawaliłam..
Przepraszam..
alex___
witam się niedzielnie,
schizy u mnie na całego, już po pierwszym teście - oczywiście negatywny,pocieszam się, że w swoim wariactwie zdecydowanie za wcześnie
schizy u mnie na całego, już po pierwszym teście - oczywiście negatywny,pocieszam się, że w swoim wariactwie zdecydowanie za wcześnie
co jakoś o tego drugiego jedynaka nie mogę się wystaraćkatiuszka -ja też "tylko" wiesiołka i magnez + pistacje (innych orzechów nie lubię) + winko weekendowo
u mnie humor do bani jestem nerwowa że bez noża nie podchodź a u mnie jeszcze tylko 10 dni do @

witam się niedzielnie,

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny
ja dzisiaj w bardzo dobrym humorze więc lopop przesyłam pozytywne fluidki <><><><> u nas słonko świeci piękna pogoda więc wyrzuciłam pościel i koce na dworek żeby się wywietrzyła po takim kotłaszeniu na leży się
mój M mnie dopieszcza rozpieszcza,aż boję się oczu otworzyć!może to tylko sen??
hihi
obiadek wstawiłam ;-) dzisiaj kuchnia zuzy poleca
ieczone ziemniaczki,kotleciki i udźce z kurczaka duszone w sosie własnym ,bukiet surówek:czerwona kapusta na zimno lub ciepło ,duszona marchewka na masełku i kiszona kapusta (do koloru do wyboru )
........uwielbiam gotować!
lopop sny mam ciekawe i mam nadzieję,że się sprawdzą tak jak Muma pisze
a ja z żadnych powyższych nie biorę ale witaminy "centrum" lub "vigor" też mogą być?? wiesiołek zakupię jutro a staram się pić inne ziółko hmmmm zapomniałam jak się nazywa
alex__ dobra jesteś
czekaj @ może jeszcze nie przyjść i będą II nie zawsze test pokazuje ...
Ani@k ranny ptaszek z Ciebie ja się podniosłam o 9 dzisiaj ale tylko i wyłącznie dlatego ,że piękna pogoda i siostrę miałam z M i dziećmi
katiuszka jak samopoczucie ?lumina ?poprawiło się jak Wasi mężowie ?
bionda to odsypia pewnie nocny marek z niej
a ja mam chwilę to idę zrobię sobie depilację woskiem
nóżki itd :-)bo dzisiaj kuchnia mojego M proponuje deser na kolację 

ja dzisiaj w bardzo dobrym humorze więc lopop przesyłam pozytywne fluidki <><><><> u nas słonko świeci piękna pogoda więc wyrzuciłam pościel i koce na dworek żeby się wywietrzyła po takim kotłaszeniu na leży się

obiadek wstawiłam ;-) dzisiaj kuchnia zuzy poleca

lopop sny mam ciekawe i mam nadzieję,że się sprawdzą tak jak Muma pisze

Ani@k ranny ptaszek z Ciebie ja się podniosłam o 9 dzisiaj ale tylko i wyłącznie dlatego ,że piękna pogoda i siostrę miałam z M i dziećmi

katiuszka jak samopoczucie ?lumina ?poprawiło się jak Wasi mężowie ?
bionda to odsypia pewnie nocny marek z niej

a ja mam chwilę to idę zrobię sobie depilację woskiem

Muma
Hejka :-)
Ani@k - spokojnie,
jutro zadzwonię na moją wiejską pocztę , może coś da się zrobić, choć oni pracują jakoś do 15ej (wiocha) 
Nie ma siły, muszę jakoś odzyskac moją nagrodę, może sąsiad mi odbierze, bo M raczej po pracy nie zdązy;-) Dziwne tylko , że nie ma awizo, ale może na wsi nie ma 
bionda - pełna jestem podziwu dla Ciebie, tak trzymaj, już niedługo ucieszysz się z II, tak coś czuję, nooo
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
alex -spokojnie, jeszcze nie musiał wyjść, mnie w pierwszej ciąży parę dni po terminie dopiero wyszedł
&&&&&&&&&&&&&&&
zuzanka - pijesz przywrotnik sklerozo ;-) ja też mam dzisiaj kurczaczki w sosie własnym, mniam
Miłej niedzieli Dziewczynki :-)
Ani@k - spokojnie,

bionda - pełna jestem podziwu dla Ciebie, tak trzymaj, już niedługo ucieszysz się z II, tak coś czuję, nooo

alex -spokojnie, jeszcze nie musiał wyjść, mnie w pierwszej ciąży parę dni po terminie dopiero wyszedł

zuzanka - pijesz przywrotnik sklerozo ;-) ja też mam dzisiaj kurczaczki w sosie własnym, mniam

Miłej niedzieli Dziewczynki :-)
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
noooo właśnie
dzięki Muma :-******Tobie również miłej niedzieli
mój M ogląda film wiec ja siedzę na bb
ale obok niego 
nie ma w ikonkach całusów do wysyłania ani płaczków

mój M ogląda film wiec ja siedzę na bb

nie ma w ikonkach całusów do wysyłania ani płaczków