Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo chyba źle zrobiłam wysyłając przesyłkę na Twój domowy adres..a uprzedzałaś
:-(
:-co jakoś o tego drugiego jedynaka nie mogę się wystaraćkatiuszka -ja też "tylko" wiesiołka i magnez + pistacje (innych orzechów nie lubię) + winko weekendowo
Ale może po prostu nie miałam problemu z endo. Jedzcie też ryby, jak wiadomo - ryba dobrze wpływa na wszystko ;-)Brzózka - Ty się nie rozbawiaj tylko zastosuj ;-) a ja trzymam kciuki &&&&&&
lopop - a Ty kiedy testujesz ?? Twój synek tez już duży chłopiec, tak jak u mnie będzie dwójka jedynaków ;-)
bionda -czyżbyś się tak rozkręciła, że nie możecie przestać ??:-) Teraz to już relaks albo schiza kochana :-)

a nerwy mama że hohowitam się niedzielnie,
schizy u mnie na całego, już po pierwszym teście - oczywiście negatywny,pocieszam się, że w swoim wariactwie zdecydowanie za wcześnie
pamietaj pozytywne myślenie pomaga zresztą jeszcze za wcześnie na test&&&
mój M mnie dopieszcza rozpieszcza,aż boję się oczu otworzyć!może to tylko sen??
hihi
........uwielbiam gotować!
a ja z żadnych powyższych nie biorę ale witaminy "centrum" lub "vigor" też mogą być?? wiesiołek zakupię jutro a staram się pić inne ziółko hmmmm zapomniałam jak się nazywa
alex__ dobra jesteś
czekaj @ może jeszcze nie przyjść i będą II nie zawsze test pokazuje ...

nóżki itd :-)bo dzisiaj kuchnia mojego M proponuje deser na kolację 

jutro zadzwonię na moją wiejską pocztę , może coś da się zrobić, choć oni pracują jakoś do 15ej (wiocha) 
Nie ma siły, muszę jakoś odzyskac moją nagrodę, może sąsiad mi odbierze, bo M raczej po pracy nie zdązy;-) Dziwne tylko , że nie ma awizo, ale może na wsi nie ma 
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&