reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

skurcze w ciąży to napewno nic dobrego...więc jeśli je czujesz to marsz do gina!!!! Być moze mylisz skurcze z naciąganiem się macicy...ale trzeba to skonsultować i im szybciej tym lepiej...

reklama
skurcze w ciąży to napewno nic dobrego...więc jeśli je czujesz to marsz do gina!!!! Być moze mylisz skurcze z naciąganiem się macicy...ale trzeba to skonsultować i im szybciej tym lepiej...

Witajcie dziewczynki
Zdrówka życzę wszystkim ;)
Ratunku!!!!mam do Was pytanie moje doświadczone forumowiczki: czy to normalne, że dzisiaj jest mój 17 dzień cyklu (zwykle 29-dniowego) a ja mam cały czas 36,6 ???????????? CIĄGLE!!! Mój wykresik to prosta kreska. Agonia???? ;) Nigdy mi się cóś ;) takiego nioe zdarzyło. Co o tym myślicie?

Witajcie dziewczynki
Zdrówka życzę wszystkim ;)
Ratunku!!!!mam do Was pytanie moje doświadczone forumowiczki: czy to normalne, że dzisiaj jest mój 17 dzień cyklu (zwykle 29-dniowego) a ja mam cały czas 36,6 ???????????? CIĄGLE!!! Mój wykresik to prosta kreska. Agonia???? ;) Nigdy mi się cóś ;) takiego nioe zdarzyło. Co o tym myślicie?

Betka biorąc pod uwagę wcześniejsze incydenty idź do gina
Sensi a jak mierzysz tę temperaturę i jak wyglada obserwacja śluzu?

Madziujka :-* :-* :-* :-* w razie potrzeby - wiesz ;)

Betka biorąc pod uwagę wcześniejsze incydenty idź do gina
Sensi a jak mierzysz tę temperaturę i jak wyglada obserwacja śluzu?

Madziujka :-* :-* :-* :-* w razie potrzeby - wiesz ;)

Sensi ja mam cykle ok. 30 dniowe a u mnie prawdopobnie pęcherzyk pękł w 18dc tak więc spokojnie :)

Betka koniecznie zadzwoń do gina

Anuś no pech :( ale Aletka w cyklu w którym zaciążyła też była chora - tylko, że ona po owu więc może weźmierz dobry przykład z koleżanki foremeczki :)

reklama
Sensi ja mam cykle ok. 30 dniowe a u mnie prawdopobnie pęcherzyk pękł w 18dc tak więc spokojnie :)

Betka koniecznie zadzwoń do gina

Anuś no pech :( ale Aletka w cyklu w którym zaciążyła też była chora - tylko, że ona po owu więc może weźmierz dobry przykład z koleżanki foremeczki :)

Do góry