reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k ********

No ja myślę, że Muma to piękne imię - takie oryginalne :-D
Aaa mnie też się smoczek podoba ale ja nie planuję smoczkować Olka :-) Jula od początku była cyckowa i nawet nie potrafiła smoczka ssać , myślę, że teraz też się uda :tak:

reklama
eeeee.. ja sie nie znam... ale smoczki to tak do usypiania tez służa i uspokajania? Jule na cycu nosiłas ciągle?;-):-):-D no bo chyba cyca nie zostawiałas w pokoju?:-D

Hejka!
Smoczek jest czadowy i tez rozwazam kupno :) podoba mi sie jak diabli:tak:
Mnie sie zawsze podobala Emma, ale moja tesciowa ma tak na imie (nie, zebym nie lubila tesciowej, ale to by bylo za duzo w rodzinie), Maja tez mi sie podoba i Emilia.

Uwaga, uwaga, dobre wiesci z malym Gattino wszystko w porzadku, jest, zyje, macha lapkami, kosc nosowa juz widoczna, parametry w normie. Ale emocje!!!! Myslalam, ze mi serce wyskoczy!! Data porodu przesunieta kilka dni z 1 marca na 27 luty:)

eeeee.. ja sie nie znam... ale smoczki to tak do usypiania tez służa i uspokajania? Jule na cycu nosiłas ciągle?;-):-):-D no bo chyba cyca nie zostawiałas w pokoju?:-D

:-):-) Ja karmiłam JUlę prawie 2 lata a wyłącznie cycem koło 9 mcy i naprawdę jak dziecko jest najedzone, nie ma kolek, spokój ma w domu - smoczek się nie przydaje:happy:
Gatto :tak:- GRATULACJE !!! :tak:

znałam kiedyś ludzi którzy mieli dwie córki jedna Olimpia druga Nadja.. a Blanka to mi się kojarzy tylko z tancerką z 'tańca z gwiazdami'..
hehe Kok.o Twój eM pewnie pod wpływem olimpiady chce nadać Córci takie imię.. ;-)

mnie się podobają bardziej tradycyjne imiona.. np. Weronika, Karolina (moje kuzynki więc odpadają) Emilia.. jak byłam w ciąży eM wymyślił Martynę dla ewentualnej dziewczynki.. no i cały czas od niepamiętnych czasów chciałabym mieć córeczkę Magdalenę (eM jakoś nie przepada za tym imieniem :-().. tak sobie kieeeeedyś wymyśliłam.. i życie pokazało ze wszystkie Magdy które znam są super dziewczynami..

:-):-) Ja karmiłam JUlę prawie 2 lata a wyłącznie cycem koło 9 mcy i naprawdę jak dziecko jest najedzone, nie ma kolek, spokój ma w domu - smoczek się nie przydaje:happy:

a.. acha.. no dobra, to dla siebie kupie ten z czachą, na półce bedzie leżał:-D a co! ja tez troche estetycznej przyjemności moge mieć,nie?;-)

Ani@k Magdaleny to fajne babki hyhyhy ;-) ale z mojego doswiadczenia powiem Ci,ze długie imiona sa kłopotliwe.. ja przynajmniej za małolata sie wkurzałam,ze takie długie mam ...;-) Dlatego szukamy krótkiego imienia:-)
Nadia też mi sie podoba, ale juz taka sasiadke mamy;-)

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny,

Gatto, gratulacje:) super, że dzidziuś rośnie. Czyli Ty rodzisz równy miesiąc po mnie....ale emocje...
Widzę, że na bb targ imion. Uważam, że każde imię niesie za sobą pewne cechy. Dlatego moja mama mówi, że nie nazwałaby już nigdy więcej córki Małgosia - bo uparciuch straszny:) Ale moja córcia jest jeszcze bezimienna i jeszcze się z mężem dłużej nie zastanawialiśmy jakie imię wybierzemy. Na razie skupiamy się nad tym by dziecko "rosło".
Ja też pamiętam przeżyłam połówkowe usg. Mąż siedział na krześle przy moich stopach i je masowała bo z tych wrażeń były zimne jak sople lodu.

Anik polecam Ciasto gruszkowo-imbirowe - Przepis
jest naprawdę inne, rzekłabym rewelacyjne. Jak pisałam poszło na raz!!!

a gdzie alex????
brakuje mi jej ciepłego serduszka?

Muma, kciuki za wizytę....Ty już na tym etapie widzisz chyba każdy detal Olka:) a im dziecko większe tym większa radość.

Kraków dzisiaj rozpadany...
Pozdrowienia

reklama
aaronka hehe a jak sie 'skupiacie nad tym, zeby dziecko rosło" ??? :baffled: no bo w trakcie tego skupiania mozna sie chyba troche zdekoncentrować i pozastanawiac?.:-D

o rraany... ślinka mi pociekła jak te zdjecia zobaczyłam....

Ostatnia edycja:
Do góry