reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kurcze Muma jak nie urok to sraczka.......moze znajdziesz kogos na zastepstwo:tak: Jesli chodzi o wlasny biznes to zlobek prywatny otworz:tak:zawsze na czasie :tak:
A z owczarka nie mozna sera robic owczego??? hihi:-p

Kok.o mnie tez sie podobaja biale i na pewno takie bedzie, bo mamy tylko w malym pokoju szafe, ktora wlasnie jest biala:-D

reklama
A z owczarka nie mozna sera robic owczego??? hihi:-p
yyyyyy :eek: no to se wyobraziłam cuś... heh :sorry:

a do białego łózeczka musze eMa przekonac, bo wiekszosc mebli w sypialni i pokoiku mamy białych, wiec nie wiem o co kaman?? on chce koloru, ale przeciez wszystki pierdoły dziecięce są kolrowe, wiec bedzie kolorowo,nie? heh faceci,....:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny!
Widzę, że pora przyszła na zakupy dzieciowe:tak:
Muma fajna ta pościel, ktorej zdjęcie wczoraj zamiesciłaś. Ja już ją wcześniej oglądałam, nie na allegro, w jakimś sklepie internetowym. Ale w końcu zamówiłam inny deseń...ale jaki??? zapomniałam...coś z pomarańczem, kremem...chyba....:baffled::-) i łóżeczko tez mam drewniane...chyba sosnowe...ja się nie znam...ale kolor drewna w każdym razie. Jakmi się uda, to wkleję zdjęcie.
kok.o najlepsza droga do wybrania dobrego wózka to własnie test macania ;-)i czytanie opinii. Ja niestety nie miałam możliwości pooglądania na żywo, pozostaje mi tylko nadzieja, że będzie dobry:tak:ale co tam...przy moim obecnych problemach, to wózek zszedł na ostatni plan...:baffled:
arronka mnie się podoba obrazek, ja bym go powiesiła w pokoiku dziewczynki:tak:

Gatto - ser owczy:-D o bleeeeee:-D
A o żłobku myślę, to by było takie naturalne przedłużenie macierzyńskiego ale cicho szaaaaa;-)
Ja też porobię zdjęcia ale to pewnie za miesiąc gdzieś bo narazie przed początkiem roku pokój córci trza kończyć..
Właśnie kończę zamawiać wyprawkę z allegro tzn wanienka, stelaż, kosmetyki, pieluchy, czapeczki ... Zostanie tylko wóz:tak:

hehe polazłam do eMa, powiedziałam to, co Wam o białym łóżeczku i kolorowych dodatkach i...... powiedział,ze dobra, moze byc białe :eek: Powiedział: " przeciez i tak sie uprzesz i bedzie musiało byc białe" :eek:

yyyyyyyyy... czy ja jestem zołza despotka??:eek::-D

Muma to bedziesz musiała w chacie jakies pomieszczenie przerobic i plac zabaw w ogródku urzadzić:-D

o! katiuszka, w sygnaturce łózeczko Ci sie pojawiło:-D na dąb mi to wyglada;-)

Ostatnia edycja:
eee jak się wkleja zdjęcie??? bo chyba coś źle zrobiłam i właśnie w sygnaturce się pojawiło:baffled:
kok.o dąb to chyba ciemne drewno, nie? a to jest takie "drewniane" drewno:-)

hehe dąb jest raczej jasny, ale to zależy też jaką bejcą sie go pomaluje. Zreszta, sosne tez mozna pociągnąc bejcą koloru dębu.

katiuszka jak edytujesz post, to w pasku narzedzi masz "insert image" To po polsku znaczy "wstaw obrazek" ;-):-D:-D Potem klikasz "wybierz pliki" w dole okna i se z kompa wybierasz łózeczko. I z profilu je tez poprosimy :-)

Ostatnia edycja:
Ja nie widzę żadnych zdjęć:baffled: any pictures I can see;-) Znaczy się chyba się pójdę położyć , miłego wieczorku:-)

reklama
Do góry