reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kok.o mnie wlasnie tez to lozeczko najbardziej sie podoba, wlasnie ze wzgledu na zabudowane boki i takie troche faktazyjne. A co materacy to mnie sie tez wydaje lepiej bez sprezyn.

Muma, w sumie to moje zrodlo to bylo kilka osob, ktore tak mi mowily, ale nie czytalam zbyt duzo na ten temat, wiec tak w sumie rzucilam haslo. Owszem jak najbardziej lozeczko z ochraniaczami jest bardziej przytulne..., jak mowissz, ze tez bezpieczne...

Tere fere, nie od razu Krakow zbudowano, wiec jak pobedziesz tu troszke, to kto wie??

Hmmm... kok.o w sumie to chyba z Wenus!:-D:-D:-D hihihihihihihihi........ Ze środkowej Polski, a dokładnie z Łodzi Moja Droga:-) a Ty z jakiego miasta jesteś, widzę że Dolny Śląsk?

Gatto, dobrze to ujęłaś:-)

Muma, Tu też jesteś z Łodzi? Bo wyczytałam, że w Manu robiłaś zakupki...

Ostatnia edycja:
haha!!:-D Tasza to Ty jestes starajaca sie podwójnie (czy po dziesięciokrotnie.. ile Ty tam tych krowek masz???) :-D wybierasz byczki po zdjeciach czy po spisie osiągnięć?? jakie krówki maja preferencje?;-):-)

Po spisie...:-) same byłyby pewne ciekawe blondyn czy brunet z kasą inteligentny macho czy romantyk gdzieś napomniały by po cichu o sprzęcie do ciupciania - jaki i czy satisfaction;-)... no ale cóż, rzadko która ma okazję na seks w realu i zazwyczaj jak z komornikiem - zamiast pana w czarnym kubraczku o smutnej twarzy wpada gostek z pipetą z rozmrożonym nasieniem i po seksie, nawet rozmarzyć się nie zdąrzy:szok::no::baffled:... :-D

hahaha!!!:-D Tasza noooooooooooooo weeeeeeeeeeź !! sprowadz im chociaż jednego zywego macho, moze byc jeden, jakos sie podzielą;-):-) niechże te krowy choć coś z życia mają!!
a tak... całe zycie ze sprzetem zastępczym maja do czynienia...:laugh2:

o tere to Łódź tu chyba w przewadze... ;-)
ja z Wrocka jestem.

Hahha, Tasza wielka jestes!! juz sobie to wyobrazilam wszystko!

Ja polecilam ten watek Tere Fere, bo w sumie tutaj mieszaja sie ciezarowki, ze staraczkami i nawet te co urodzily, wiec wydawal mi sie na miejscu. Innych watkow nadajacych dla przyszlej mamy nie znam :( nie udzielam sie na zadnych marcowkach, lutowkach czy innych i szczerze mowiac nie zamierzam.
Na tym watku podoba mi sie to, ze wszyscy sie wspieraja, co jest naprawde godne polecenia!

Tere miło jest ,że Nasz wątek jest polecany i miło ,że jesteś......kok.o :***********
Gatto bo My jesteśmy fajne dlatego tutaj tak faaajosko :tak:

ok uciekam i pozdrowienia od bzzz bo my od piąku we dwie :tak:

reklama
Do góry