reklama
kok.o
Fanka BB :)
czesc babolce:-)
katiuszka kochana tule mocno, prosze postaraj sie nie denerwowac tak. Rozumiem,ze zdołowałas sie po tych badaniach, ale ja mocno wierze, ze wyniki będą dobre
. A zdrowe serducho oglądną lekarze jak sie Maluch obróci i zapozuje
Bedzie dobrze, na pewno!! musi byc!
buziaki i trzymaj sie :**
świeżutkie nieróżowe fluidki od Młodej (Ani@k jak nie przechwycisz, to Ci je siła wcisnę;-)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kochane zalane przez @ i inne smutki staraczki duuuuza porcja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
na nastepny cykl
nie pamietam, ktora to pasie męża makaronem na zimno z warzywami (do pracy.. hehe ja mojego tez tak pasłam;-)), ale proponuje tez wypróbować z kaszy kus kus dania
wczoraj znow łaziłam za kiecką, w nic sie nie zmieściłam
przymierzałam o 2 rozmiary wieksze niz zwykle i góra mi zwisała a brzuch nie mieścił sie
chyba na golasa na to wesele pojde. Jeszcze dzis jakis specjalistyczny sklep moze jeszcze dorwe.. no nie ma łatwo ;-)
a u nas teraz pięknie pada, cuuuuuuuuuudo!! w koncu mozna pooddychać powietrzem :-)
katiuszka kochana tule mocno, prosze postaraj sie nie denerwowac tak. Rozumiem,ze zdołowałas sie po tych badaniach, ale ja mocno wierze, ze wyniki będą dobre

świeżutkie nieróżowe fluidki od Młodej (Ani@k jak nie przechwycisz, to Ci je siła wcisnę;-)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kochane zalane przez @ i inne smutki staraczki duuuuza porcja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
na nastepny cykl

nie pamietam, ktora to pasie męża makaronem na zimno z warzywami (do pracy.. hehe ja mojego tez tak pasłam;-)), ale proponuje tez wypróbować z kaszy kus kus dania

wczoraj znow łaziłam za kiecką, w nic sie nie zmieściłam

a u nas teraz pięknie pada, cuuuuuuuuuudo!! w koncu mozna pooddychać powietrzem :-)
Ostatnia edycja:
KatarzynaSw
Zaciekawiona BB
Hej Kochane,
przyjmiecie mnie tutaj?
Ja mam 31 lat i wlasnie w 7 tygodniu ciazy..Wyszlo bez planow a wlasciwie troszke przez nieuwage. Dla wszystkich starajacych sie powiem, ze lekarze od 5 lat mowili mi, ze bede miala kolosalne problemy z zajsciem w ciaze(komplikacje z jajeczkowaniem) a tutaj prosze...Wiec nie poddawac sie i glowy do gory
Tego naprawde czasami nie da sie przewidziec i zaplanowac. Powodzenia kochane
przyjmiecie mnie tutaj?
Ja mam 31 lat i wlasnie w 7 tygodniu ciazy..Wyszlo bez planow a wlasciwie troszke przez nieuwage. Dla wszystkich starajacych sie powiem, ze lekarze od 5 lat mowili mi, ze bede miala kolosalne problemy z zajsciem w ciaze(komplikacje z jajeczkowaniem) a tutaj prosze...Wiec nie poddawac sie i glowy do gory
Zuzanka Tipsiory też, tego jest najwięcej u nas, choć teraz na rzecz hybrydy trochę mniej. Niby w ciąży akryl niekoniecznie.... ale moja ginka powiedziała, że robota jak każda inna, a doktorowa z którą współpracuję powiedziała: Kochana, wyjdź na ulicę i pooddychaj, zaciągniesz jeszcze gorszych rzeczy. Bardziej toksycznych...
Ani@k gdybym ja ci napisala z wszystkimi detalami jaki gowniany rok mamy to bys od razu z radosci skakala, ze ktos ma gorzej. Uwierz mi, trzeba hartowac charakter, bo nikt nie zagwarantowal, ze zycie jest fair. Trzeba walczyc o kazdy okruszek szczescia, bo sie k**** oplaca! Wiec podnos sie z tej gleby i marsz do przodu!
Katarzyna witaj i gratuluje!! (same Kasie na watku?
)
Kok.o ja pisalam o makaronie (dzis mu dalam pulpety i salatke
) dzieki za pomysl z kus-kus, najgorzej, ze on nie bardzo lubi dan z ryzem i kasza, troche taki delikatny eM mi sie trafil
A tak w ogole to na schizkolku wczoraj obczailam kilka salatek, to je sobie zgapie
))
Katarzyna witaj i gratuluje!! (same Kasie na watku?

Kok.o ja pisalam o makaronie (dzis mu dalam pulpety i salatke

A tak w ogole to na schizkolku wczoraj obczailam kilka salatek, to je sobie zgapie
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
tere fere ja zakładałam dziewczynom ciężarnym hybrydę przed samym porodem i malowałam pazurki bo im lekarki nie zabraniały ,i jakoś nie zaszkodziły ani sobie ani "stonkom" ;-)
kok.o coś mało tych fluidków

cześć katarzyna

kok.o coś mało tych fluidków

cześć katarzyna
kok.o
KatarzynaSW rozgość się :-)
Gatto no to ja mam troche lepiej, bo mój zjada prawie wszystko, co mu dam;-):-) Rozumiem,ze Twoj eM w pracy nie moze sobie podgrzewać dan?
Moj ma te mozliwosc, wiec wlasciwie kazde danie (zupe tez) zabiera sobie do roboty;-)
zuzanka, mowisz i masz: specjalnie dla ZUZY !!;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gatto no to ja mam troche lepiej, bo mój zjada prawie wszystko, co mu dam;-):-) Rozumiem,ze Twoj eM w pracy nie moze sobie podgrzewać dan?
Moj ma te mozliwosc, wiec wlasciwie kazde danie (zupe tez) zabiera sobie do roboty;-)
zuzanka, mowisz i masz: specjalnie dla ZUZY !!;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k
Kok.o buziol wielki w brzuchol :*** swoją drogą jestem ciekawa jak byś mi je zaaplikowala
osobiście.. mam też prośbę, nie wiem czy jeszcze masz swój wykres ciążowy (ten z Wieśkiem w roli głównej) mogłabyś mi go podesłać?????
(a z kiecką na tak dłuuuugą lalkę to chyba nie mały problem jest, niżsi mają jednak lepiej
;-) )
kus kus'a nie próbowałam ale napycham eMa daniami z książki Katarzyny Rozmyslowicz "kuchnia wegetariańska" dania są syte i co w moim wypadku niebezpieczne - smaczne
co do pazurków.. w lutym tego roku jak mialam wracać do pracy, zrobiłam se frencza na moje pazurki.. ze dwa dni ze mną wytrzymał, nie dał rady
KatarzynaSw witaj

(a z kiecką na tak dłuuuugą lalkę to chyba nie mały problem jest, niżsi mają jednak lepiej

kus kus'a nie próbowałam ale napycham eMa daniami z książki Katarzyny Rozmyslowicz "kuchnia wegetariańska" dania są syte i co w moim wypadku niebezpieczne - smaczne

co do pazurków.. w lutym tego roku jak mialam wracać do pracy, zrobiłam se frencza na moje pazurki.. ze dwa dni ze mną wytrzymał, nie dał rady

KatarzynaSw witaj