reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma ale jednak się przemieścił, poczęstuj go jeszcze jednym sledziem a zobaczysz jak kopie kopczyk u sąsiada;-):-)
Dostał w oleju więc kupimy teraz w occie i może ucieknie dalej :-D
Nic nie zrobiłam, siedzę i myślę tzn narazie robię plan co mam zrobić ;-) A teraz obiad i potem chyba się zdrzemnę żeby do Was dołączyć na to picie (z soczkiem...):-)

reklama
haha katiuszka!!!! super!!:-D:-D:-D:-D noooooo serducho na pewno tez w porzadku:tak::-D
ale sie chyba nie bedziemy wymieniac,nie? ja juz sie oswoiłam z mysla o dziewczynce, Tobie pewnie tez przyzwyczajenie sie troche zajmie;-):-D

hehe Muma , jakis zaśmierdły ten sledź musiał być:-D
aaaaaaaaaaaalboooo..... kret sprowadził sąsiada, bo stwierdził,ze jak tyle żarcia w nory mu wpychają,to sie podzieli z kumplem:-D

Gatto tez juz masz spokoj :-):-) no, same zdrowe dzieciory bedą:tak: a ile Ty przytyłas ze tak Cie gin opi..ala??:szok:

Ostatnia edycja:
wiesz...jak sie tego śledzia zapije odpowiednią ilością % , to moze i krety znikają...
i w ogóle ciemno sie robi :-D

dobra, lece do domku (hyhy po intensywnej pracy..fuszkach na BB:-))
pa, do wieczorka
aaaaaaaaaaaaaale sie upijeeemy!!!! :-D

będe musiała dziś wypróbować.. juz ja wypaczę gdzieś kreta na którymś z balkonów.. przekonam sie na własnej skórze czy to działa..:-)

ja uciekam, do wieczorka!!!!

Sąsiad ma od cholery tych kopców a co najlepsze nad każdym ma patyk i na nim zatkniętą puszkę po piwie - widać co piją i w jakich ilościach :-D:szok::-D
Może ja też bym sobie takie coś urządziła ale kto te piwa wypije, ja teraz nie żłopię a i M przestał bo się boi , że będzie musiał do szpitala jechać :tak: Chyba z sąsiadem zagadam:happy:
A śledź był pyszny, ja go na drugie śniadanie wsuwałam :tak:

Gatto - właśnie przyznaj się ile przytyłaś ?:-) Ja mam + 12,5 kg i spoko luzik mi z tym , w szpitalu się naoglądałam prawdziwych wielorybów :-D

Muma wsadz temu krecikowi jeszcze pety od papierosow to na pewno ci sprowadzi kumpli!!:-D:-D

Katiuszka ale super!! Z serduszkiem tez bedzie wszystko ok, zobaczysz!!

Ani@k ty nie masz co robic tylko krety obserwowac??:-D

Przytylam 4 kg w te 3 miechy w sumie. Nie spodziewalam sie, ze mnie tak "delikatnie" upomni. W kacie wpisal: DIETA! (dokladnie)

Gatto - oszołom jakiś ten Twój doktor ;-) Bez przesady kurczę , 15 tydzień - 4 kg , niech do Polski przyjedzie i popatrzy sobie na ciężarne niektóre :-D
A o pety też musiałabym sąsiada prosić to chyba se daruję ;-)

Choler wykasowało mi całego posta:wściekła/y:

Oj kobity ale żeśta namachały:szok:
Kochana Muma zobaczysz wszystko będzie dobrze.
Kciukasy za Ciebie i Olka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka i Gatto bardzo się cieszę że wszystko u was oki.
A co to za waga żebyście zobaczyły jakie walenie do mnie przychodzą:no: na badania.

Ja też jak mi praca pozwoli napiję się z wami ziółek i harbaty:baffled:

reklama
dziewczynki ,żeby nie było ,że my tu tylko o jednym to ja wrzucę przepisy na dobre co nieco ,naprawdę pyszne właśnie zajadam :tak:

Pasta z fety i orzechów:
  • 20 dag orzechów włoskich
  • 20 dag fety
  • strąk papryczki chili
  • ząbek czosnku
  • 4 łyżki greckiego jogurtu
  • 2 łyżki oliwy

Orzechy drobno siekamy,osączamy fetę,rozdrabniamy z chili usuwamy nasionka miąższ drobno siekamy,czosnek wyciskamy.Wszystko ładnie mieszamy dokładnie dodajemy jogurt i oliwę.Przekładamy do miseczki orzechy jak zostaną można udekorować a odrobiną oliwy polać na wierzch pasty .

GOTOWE I SMACZNEGO
:tak::-)

wieczorem podam przepis na pyszną szybką tartę
:happy:

Do góry