Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w metodzie bodajże billingsa dzień po dniu szczytu śluzu jest 1 dniem fazy lutealnej..a że gluta miałam dzień wcześniej i dodatkowo lekki ból owu założyłam ze wtedy pęchol pękł i wtedy też weszłam w fazę lutealną..
nie wiem czy dobrze kombinuję.. ale teoretycznie @ powinna przyjść po 14 dniach od owulacji i u mnie (przyjmując że cykl będzie miał 28 dni) tak by przypadało..

mniam,mniam właśnie wcinam......ale troszku mi się pieprzu sypnęło (na szczęście dla mojego bo on lubi otro
) a ja zionę ogniem heh.....pogoda pikna słonko ,cieplutko ,porządki już prawie skończone,jeszcze tylko łazienka została
a później już lansik .....
:*****
ostatnio rozmawiałam z Magikiem ,że tak to właśnie wygląda teoretycznie przy 28 dc od owu powinno być 14 dni do @ ;-)

)niomw metodzie bodajże billingsa dzień po dniu szczytu śluzu jest 1 dniem fazy lutealnej..a że gluta miałam dzień wcześniej i dodatkowo lekki ból owu założyłam ze wtedy pęchol pękł i wtedy też weszłam w fazę lutealną..
bo gdybym dziś ustawiła 1 dfl to jak to by się miało z pęcherzykiem którego wczoraj już nie było???nie wiem czy dobrze kombinuję.. ale teoretycznie @ powinna przyjść po 14 dniach od owulacji i u mnie (przyjmując że cykl będzie miał 28 dni) tak by przypadało..
![]()
![]()