Aleksis1
Fanka BB :)
Czesc.
Szyszunia-gratulacje, piekny pierscionek no i roze tez
Caterina-kciuki,aby sie okazalo sie jednak jest wszystko ok, a moze ze jednak to jest przyczyna braku II i wtedy IUI przyniesie upragnionie II kreseczki?
E sama juz nie wiem, ale Ty na pewno wiesz o co kaman
Kasica-chory mezus w domu to jak banda chorych dzieciakow
Niech sie kuruje, a Wy mozecie starac sie , bo ida plodne dni;-)
Muma-jak Ty i Olus? Wszytko dobrze? Ksieciunio grzeczny?
Kok.o, Alex-zajete Malenstwami pewnie
Zuzanka-my mielismy wczoraj odwiedziny, ja zostalam przy 1 lampce wina, bo boli mnie garlo i uszy,wiec ani smaka na nic nie mam. Eh, a ten tydzien pracy taki ciezki-6 dniowy, kurka wodna
Gatto-ja tez tutaj tak mam, wilgoc az przenika kosci.Ale trzeba sobie radzic
Coraz gorzej sie czuje, a tez jakos w podbrzuszu mnie pobolewa. Starosc nie radosc
Szyszunia-gratulacje, piekny pierscionek no i roze tez
Caterina-kciuki,aby sie okazalo sie jednak jest wszystko ok, a moze ze jednak to jest przyczyna braku II i wtedy IUI przyniesie upragnionie II kreseczki?
E sama juz nie wiem, ale Ty na pewno wiesz o co kaman

Kasica-chory mezus w domu to jak banda chorych dzieciakow
Niech sie kuruje, a Wy mozecie starac sie , bo ida plodne dni;-)Muma-jak Ty i Olus? Wszytko dobrze? Ksieciunio grzeczny?
Kok.o, Alex-zajete Malenstwami pewnie
Zuzanka-my mielismy wczoraj odwiedziny, ja zostalam przy 1 lampce wina, bo boli mnie garlo i uszy,wiec ani smaka na nic nie mam. Eh, a ten tydzien pracy taki ciezki-6 dniowy, kurka wodna
Gatto-ja tez tutaj tak mam, wilgoc az przenika kosci.Ale trzeba sobie radzic
Coraz gorzej sie czuje, a tez jakos w podbrzuszu mnie pobolewa. Starosc nie radosc
;-)
Będzie też u nas w pierwszym tygodniu przez parę dni koleżanka Juli to już w ogóle wesoło będzie
ja przy wstrzykiwaniu smaruję miejsce spirytusem salicynowym.. i czasami mam wrażenie że mam mały odlot.. ale to tylko wrażenie.. bo serducho mi wali!!!! no i z dzisiejszego wkłucia jestem z siebie dumna!!! tak zrrobiłam zastrzyk ze nie widać miejsca wstrzyknięcia
no i oprócz dolegliwości uszno-gardłowych wszystko ok??? który masz dc????
a może rzeczywiście owu się zbliża??? 'opiekuj' się Adamem
już wylot???? ja myślałam ze w wakacje lecicie.. no rób fotki!!!!!!!!!!! i przywieź słońca dużo!!!!!!!!!!!!
)