reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Czesc.

Szyszunia-gratulacje, piekny pierscionek no i roze tez
Caterina-kciuki,aby sie okazalo sie jednak jest wszystko ok, a moze ze jednak to jest przyczyna braku II i wtedy IUI przyniesie upragnionie II kreseczki?
E sama juz nie wiem, ale Ty na pewno wiesz o co kaman:tak:

Kasica-chory mezus w domu to jak banda chorych dzieciakow:-DNiech sie kuruje, a Wy mozecie starac sie , bo ida plodne dni;-)

Muma-jak Ty i Olus? Wszytko dobrze? Ksieciunio grzeczny?
Kok.o, Alex-zajete Malenstwami pewnie

Zuzanka
-my mielismy wczoraj odwiedziny, ja zostalam przy 1 lampce wina, bo boli mnie garlo i uszy,wiec ani smaka na nic nie mam. Eh, a ten tydzien pracy taki ciezki-6 dniowy, kurka wodna

Gatto-ja tez tutaj tak mam, wilgoc az przenika kosci.Ale trzeba sobie radzic
Coraz gorzej sie czuje, a tez jakos w podbrzuszu mnie pobolewa. Starosc nie radosc

reklama
Hej Dziewczynki,

U nas też mokro i szaro i nie wychodzimy dziś więc Młody marudzi bo przecież inaczej w dzień nie zaśnie..:baffled:;-)
Ale nie narzekam, ostatnie chyba już 5 nocy śpi od 20.30 do ok.7-8 więc jest rewelacja:tak: Powoli myślimy o powrocie do naszej sypialni;-)
Jeszcze tylko tydzień i będą u nas ferie to będziemy w trójkę, od razu raźniej :happy2: Będzie też u nas w pierwszym tygodniu przez parę dni koleżanka Juli to już w ogóle wesoło będzie:tak:

Cały czas Was podczytuję, trzymam kciuki za potrzebujące &&&&&&&&

kasica nie ma tego złego.... ja myślę, że to zwolnienie Adama pozwoli na piękną regenerację sił starankowych :tak:

kok.o - jeszcze 2 tygodnie i złapiecie rytm:tak:

Aleksis -nie obrażaj mnie pisząc o starości :-D Słonko wyjdzie i zaraz będzie lepiej:tak:

A ja w sobotę się napiłam pół lampki winka i normalnie się ubzdryngoliłam na całego:-D Ale dobre było, mniam ...:happy2:

cześć Dziewczynki

Muma :biggrin2: ja przy wstrzykiwaniu smaruję miejsce spirytusem salicynowym.. i czasami mam wrażenie że mam mały odlot.. ale to tylko wrażenie.. bo serducho mi wali!!!! no i z dzisiejszego wkłucia jestem z siebie dumna!!! tak zrrobiłam zastrzyk ze nie widać miejsca wstrzyknięcia :biggrin2: jeszcze chwila i będę się mogła zająć profesjonalnym wstrzykiwaniem :-D;-)
a spanie Olusia - śpi jak już dorosły facet!!! BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!
Caterina to podobnie jak w Przemyślu.. tam np. z moicg dwóch kuzynek jedna tak mocno zaciąga ze niekiedy muszę się domyśleć co mówi.. natomiast druga (jej siostra) mówi normalnie :baffled: nie wiem od czego to zależy..
heh.. mówisz ukraińskie naleciałosci???? musi być czasami smiesznie podsłuchać jak ktoś zaciąga.. jak w filmie 'Szczepko i Tońko' czy jaki ten film miał tytuł.. :cool2:
Zuza no wyobrażam sobie to wasze nocne oglądanie tv z eMem ;-)po dość obfitej kolacji :tak: ale przyznaj się, to raczej była taka bierna oglądanina czy raczej spalaliście kalorie???? :biggrin2:;-)
Gatto hehe no zapał mam.. ale na jak długo??? pewnie do pierwszego niezrozumienia ;-)
Aleksis a jak u Ciebie sprawy wyglądają??? robisz jakieś badania??? przypomnij mi.. kiedy drugie podejście do iui??? chyba pisałaś wcześniej.. ale nie pamiętam :zawstydzona/y: no i oprócz dolegliwości uszno-gardłowych wszystko ok??? który masz dc????
Kasica mnie czasami bolało przez cały cykl.. taka nasza kobieca dola :sorry2: a może rzeczywiście owu się zbliża??? 'opiekuj' się Adamem :tak: przez następne kilka dni ;-) bardziej intensywnie..
Tasza :szok: już wylot???? ja myślałam ze w wakacje lecicie.. no rób fotki!!!!!!!!!!! i przywieź słońca dużo!!!!!!!!!!!!
Szyszunia no Kochana.. teraz to staranka zejdą na plan drugi.. teraz to będziesz zajęta przygotowywaniem uroczystości, suknia.. goście.. ach.. ;-):tak:

Ani@k no to podziwiam Cię za te zastrzyki !!:tak::tak:
A co do Olka to nie śpi jak dorosły facet bo nie chrapie na szczęście :-D

Chyba jednak się zbierzemy na ten spacer, przestało padać i jakoś tak jaśniej jest;-)

przypomniał mi się temat eMów-kosmitów :-) i chrapiących facetów.. ale mój eM ostatnie dwie noce daje czadu :szok: (a najdziwniejsze jest to że mnie to nie denerwuje tylko.. śmieszy, czasami tak parsknę ze się obudzi..:ninja2::huh:)

Muma a patrzysz jak Oluś śpi???? czy zajmujesz się wtedy sobą??? no wiadomo że nie chodzi mi o noc.. tylko nad ranem.. :sorry2: jak już sama jesteś wyspana..

ciekawe jak Katiuszka znosi żółtaczkę Julusia.. pewnie też wpatrzona w swoje Dziecię.. :sorry2:

no właśnie Gatto.. zaraz Twoja kolej :tak: a jak u was z wyprawką??? torba już stoi i czeka??? czy jeszcze się pakujesz???

Ostatnia edycja:
My już po szybkim spacerku ;-)

Ani@k -pierwsze noce takie to podświetlałam go telefonem i patrzyłam czy oddycha;-) A teraz to śpię razem z nim:-D I tak mnie każde jego sapnięcie od razu budzi.
A ja wstaję jeszcze i tak o 5ej i robię śniadanko eMowi i Julce i kanapki i inne takie tam:happy2: Potem hops z powrotem do łóżeczka i dosypiam z Olusiem:tak:

Mój eM kiedyś chrapał tylko na plecach, teraz zaczyna też na boku więc musi spać na brzuchu, innego wyjścia nie ma !!:-D Oczywiście Olkowi to chrapanie w ogóle nie przeszkadza:baffled:

reklama
Muma nawet nie mow o lampce wina, bo ostatnio mam taka cholerna ochote, ze szok!! A tu jeszcze tyle czekania!!:-( A propos chrapania, to mnie straszni drazni jak eM chrapie i jestem ciekawa czy Gattince to nie bedzie przeszkadzalo :-D

Ani@k torba nie spakowana:zawstydzona/y:ale obiecuje, ze dzis TO ZROBIE:sorry2:

Zuza bo ja wlasnie sie budze z eMem o 7, potem jem tabletki i potem juz zaczynam byc cholernie glodna:baffled: wiec odczekuje te 30-40 min w wyrku i potem wstaje i jem:tak:

Do góry