Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
masz rację. Mam kochane , śmieszne Stwory i mąż też z tych udanychkari zdarza się smutek i żal ,ciesz się ,że masz cudne dzieciak (bo tak pewnie jest ;-)) ,że masz do kogo jechać (do mamy) eMek pewnie bardzo Cię kocha ,ja w tym swoim codziennym życiu szukam pozytywnych rzeczy ,mnóstwo pozytywnych ,staram się rano wstać i myśleć "będzie dobrze,będzie dobrze" a ogarniam się i już mi się ryczeć chce bo łażę po domu jak cień ,Młoda w szkole M w pracy a ja mogłabym nie wychodzić z wyra bo mi się czasem nie chcetak mamy jak masz ochotę poryczeć i poskarżyć się po to tu jesteśmy
![]()
Oj wezmę się, wezmę
no idealny!!!kolorek swietny...taki morelowy,ale taki intensywny,do tego apaszke sobie kupiłam,a Adas kupił sobie kurteczke skórzana czarna taka tez na wiosnę.lub wczesna jesien w sam raz
także jestem zadowolona z zakupów!!hi hi moja siostra z córką dzis przyjechała na weekend,jutro kuzynka z synem tez na weekend wpadnie wiec fajnie!!zuzanko................masz sliczny pokój!!super zrobiony itd.....bardzo podoba mi sie!!a ciuszki dla dzidzi sa przesłodkie!!!