reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Laski,\Ja odkąd się wyprowadziłam z mojego ukochanego Poznania i od 8 lat wciąż meszkam gdzie indziej, nie potrafię mieć żywych kwiatów...
Nie trzymają mi się i nie mam do nich serca..
Ale dziś nic nie kupiłam, bo moja siostra (jest w ciąży ) chciała żebym jej coś znalazła i tak jakoś zeszło..

Gin niestety nie mógł mnie przyjąć.. a ja jutro wyjeżdżam na ferie z dzieciakami (bez męża... do mojej mamy:eek::eek:).
Dopiero pod koniec lutego pójdę do niego. Czuję jak mi tem msc leci przez palce

Straszną mam ochotę znowu się żalić jak mi smutno, ale powstrzymuję się, bo wyjdę na smęciarę roku....
Nie wiem skąd takie nastawienie...

reklama
kari zdarza się smutek i żal ,ciesz się ,że masz cudne dzieciak (bo tak pewnie jest ;-)) ,że masz do kogo jechać (do mamy) eMek pewnie bardzo Cię kocha ,ja w tym swoim codziennym życiu szukam pozytywnych rzeczy ,mnóstwo pozytywnych ,staram się rano wstać i myśleć "będzie dobrze,będzie dobrze" a ogarniam się i już mi się ryczeć chce bo łażę po domu jak cień ,Młoda w szkole M w pracy a ja mogłabym nie wychodzić z wyra bo mi się czasem nie chce :crazy::zawstydzona/y: tak mamy jak masz ochotę poryczeć i poskarżyć się po to tu jesteśmy :tak:

moja Młoda wysprzątała dzisiaj pół mieszkania więc nie jest źle zjadła obiad i ,że ostatni dzień ferii ma to wychodzi dzisiaj z dziewczynami na karaoke i właśnie zwiała mi na ostatki jutro wraca ,będzie nocować u koleżanki :laugh2::sorry:booszsze jaka ona już panna ehhh a taka malutka była gluciara no!!! mała bezbronna siostrzyczka :rofl2::-D

pazurki pomaluje sobie tylko zastanawiam się na jaki kolor dzisiaj sobie walnąć :eek:;-)

dzisiaj śniły mi się krowy i sprawdziłam w senniku ,że krowy oznaczają:
stado krów: szczęśliwa miłość, bogactwo. i nie oczekiwane szczęście i radość ...ciekawe :-D

Ostatnia edycja:
Zuzanka jaki ty masz porzadeczek!!! lo matulu!! generalnie bardzo fajny pomysl na kacik dla maluszka, widze fajne bodziaki rowniez :) A bejbik nie bedzie mial swojego pokoju, bo jak juz dasz tapete na sciane, to pozniej jak glutka przeniesiesz to ci tapeta w sypialni zostanie :-D

A co do krow, to moze ta nieoczekiwana radosc to bedzie taka, ze za 9 miesiecy zamienisz sie w mleczarnie??? :-D:rofl2::-D

Gatto ja mam taką nadzieję,a z tapetą to damy radę później szybka akcja i po tapecie będzie :laugh2::tak: no jeśli chodzi o sypialnie to zawsze tam mam porządek uwielbiam swoją oazę :tak:

a bodziaki kupiłam na 62 i 68 bo mniejszych nie będę brała ,nie wiem jakie to maleństwo duże do Nas trafi ,ale mam słuchaj frajdę i cieszę z każdego zakupu jak dziecko ;-)

I bardzo dobrze!! Tak powinno byc. Widzialam tam po lewej tez cosik zlozone w kostke- to kocyk?? bo ja uwielbiam takie kolory zwlaszcza z misiami:zawstydzona/y:
Dzisiaj bylam w takim sklepie z roznymi ozdobami do domu i widzialam super wieszak wlasnie z misiami do pokoju Cristi, ale kurde 20€ i nie kupilam:-(

Okropnie wolno mi chodzi BB :(

A gdzie sie wszystkie podzialy?? przejadly sie paczkami i teraz cierpia czy to juz weekend i kazdy dal na luz?

cześć :happy:

Zuza i widzę ze tetrówki masz.. to chyba tetrówki, nie??? :zawstydzona/y: nooo taaki sen.. fiu fiu!!!

ciekawa jestem czy doczekamy się na wątku naszym bliźniaków??? :-)

a ja wczoraj byłam rano na pobraniu krwi.. wiecie jak mnie wymęczyło??? cały dzień jakaś smętna chodziłam.. ze nawet nie wiem kiedy zasnęłam :zawstydzona/y: a dziś na wizycie u gina byłam.. poczułam się trochę jak Katiuszka w Londynie :baffled: miałam tylko badanie na fotelu.. później kazał mi się ubrać, a ja: 'a usg???' a on: 'usg za 3 tygodnie' mam L4 do końca lutego i 1 marca usg (chyba) genetyczne. Wyniki powiedział ze są idealne.. więc czekam.. założono mi kartę ciąży.. zważyłam się też.. yyyyyyyyy nie bardzo skłamałam w szpitalu :zawstydzona/y: a dziwne.. bo jeść to mi się chce tak jakoś od 2-3 dni :eek:

dziś objadłam się 'ruskimi'.. jaką ja mam do nich słabość!!!!!!! :-)

aaaaa.... no i życie nocne jakoś się nam zaczyna rozkręcać :-)

mi też bb coś kiepsko chodzi , dziewczyny wyruszyły na ostatki ,my też jedziemy zaraz do M siostry ale pewnie ze 2h i wrócimy po 21 :laugh2::rofl2:

kocyk kochana mam zielony i pod spodem żółty a te misie to ręczniki :tak:też 2 szt ładne i grube widać od razu po dotyku ,że będą chłonne :tak:

Ani@k jakie życie nocne :eek::confused2:teraz ja czegoś nie kumam :sorry: no i widzisz u Ciebie wszystko dobrze nie masz co się martwić :**** a z tym snem się okaże wszystko :)albo będzie duuuzio kasy albo duuuzi brzuch :-D

a i to opakowanie tetrowych pieluszek 10 szt na razie powinno wystarczyć no nie i z 5 flanelowych do kupie

Ostatnia edycja:
Zuza u mnie głęboka noc zaczyna się po 21 :-) aa nie było aktywnie ostatnio późno??? i w nocy??? :zawstydzona/y: yyyy może mi się cyferki pomyliły.. :zawstydzona/y: choć w sumie.. nie wiem jak u was.. ale u mnie jak napiszę coś o 19 to na kompie na bb wyświetla się ze wpisałam o 20.. :baffled::eek: także jak któraś pisze o 22 to u mnie widać że napisała o 23..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry