reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k tak wiem, ze cos takiego bylo, nawet probowalam kiedys to znalezc na yuotubie ale nie ma niestety:-) szkoda, hahaha, dobre to w kazdym razie :-D

reklama
elooo:-)
uuufff strawilam te oponki i faworki... jeszcze mam pół blachy ciasta od mamy to pochłonięcia:zawstydzona/y: W ten sposob to nigdy wagi nie zbije:no:
zuzka bardzo ładnie masz w sypialni:tak: hihihi widze,ze zakupowy szał Ciebie dopadł, ale dobrze, to sama przyjemnosć:-) No i fajnie,ze z Mloda na prostą wychodzisz, znaczy ona wychodzi,chyba zrozumiala lekcje:tak:super!
Ani@k no bo z tym zegarem dziwnie jest, jak zalogowana jestes to jest dobra godzina, jak niezalogowana-to godzina sprzed zmiany czasu jest:eek:
Aleksis :****
Gatto a Ty nie szalej z tymi porzadkami i robota, bo Ci jeszcze sie zacznie wczesniej i bedzie kicha:no: Jak nie mozesz miec skurczów to siedz na zgrabnej doopce i grzecznie czekaj na 15-go;-):-)
katiuszka hehe witaj w klubie:-)u mnie jest juz troszke lepiej, nawet sama sobie czasem zdąże jesc zrobic;-) (w sumie wyjscia nie mam,bo eM w pracy juz, ale sniadanka mi robi:-)). Ale poczatkowe tygodnie to eM mi robil jesc, dawal pic i probowal uciszyc Młodą jak ja prysznic w expresowym tempie brałam;-):-) heh robota non stop 24h/dobe;-):-) no i do tego jeszcze praca z laktatorem:crazy:
alex pisala,ze jej Malutka to aniolek i je i spi grzecznie, wiec widac ze takie dzieci są, przy ktorych mozna sie przespac dluzej niz 1h i ogarnąc sytuacje.... ale to chyba rzadkosc;-) No ale dzielnie sie trzymaj, DASZ RADE!! :-)

Ostatnia edycja:
witam się!!!!!!!!!!!ja juz po kawce,biorę się za sprzatanie i potem za przygotowanie jakiejs sałateczki,mama ciasto piecze,bo kuzynka moja z synem dzis przyjada.Kurcze dziewczyny,moja temmpka jest jakas dziwna...od kilku dni mam ja niską....dzis mam 14 dc.........i zazwyczaj była ona wyższa niz teraz////ajććć.......miłej soboty kobiety....

kasica witaj:-) a ja z łózka witam:-D
Ty wiesz ze u mnie tez słabo z temp, dziś 36,29 i 16DC, hmmm ale co ma być to będzie...
No nic czas wyjść z wyrka bo kuchnia wzywa i gotowanie....
Milego dnia babeczki:-)

hej dziewczyny

ja się witam sobotnio ,po śniadanku z drugą kawką :tak: ja już zaliczyłam u siebie wosk na nóżkach po południu mam klientkę na pazurki ,a później zamierzam zrobić u siebie stópki co by niebyły zaniedbane :laugh2:

kasica ,szyszunia może jest owu i tempka spadła a po wzniesie się do góry więc cierpliwie czekajcie ,ja miałam skok w 15 dc a każdy cykl jest inny :tak: więc nic jak obserwacja cyklu i już :tak:

ja dzisiaj gotuje na jutro rosołek mój M już marudził tydzień temu ,żeby zrobić więc się pitoli powoli ,bo najlepszy rosół jest jak wolno się gotuje baardzo wolno ;-)

miłej soboty kochane

ja juz posprzatała,sałatke zrobiłam,mama ciasto piecze,siostra pomaga w kuchni...za około godzinke kuzynka przyjedzie:).......a mnie syski bola,brzuch tez jakoś dziwnie...a moze to jajnik???!!!!!

Hej dziewczynki!
Szykuje się do mamy..
Ale raczej jutro dopiero wyjedziemy.... bo może dziś imprezka:-)

Zuzanka a jak tam wczorajsze wyjście?

Ahoj kobitki:-) Ja cały dzień przespałam dzisiaj :zawstydzona/y: Jakaś padnięta po robocie byłam:zawstydzona/y:
Słuchajcie ale sen miałam : śniło mi się że w ciąży byłam, że na teście II zobaczyłam i tak się strasznie cieszyłam :sorry:
Pierwszy raz cosik takiego mnie się śniło:zawstydzona/y:

Pozdrawiam i miłego weekendowania :tak:

A na wschodzie biało i troszku mroźnie:nerd:

caterina może sen proroczy ? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&oby !!!!!!!!!
Kari wczoraj M poszalał z % ja jako kierowca ale dzisiaj idziemy do sąsiadów :-)to może jakiegoś drinka wypije ,wczoraj nawet sympatycznie było :tak:

a mnie coś pobolewa we krzyżu i dół brzucha czyżby zapowiedź nadchodzącej @@:confused2:

reklama
Słuchajcie ale sen miałam : śniło mi się że w ciąży byłam, że na teście II zobaczyłam i tak się strasznie cieszyłam :sorry:
Pierwszy raz cosik takiego mnie się śniło:zawstydzona/y:

Pozdrawiam i miłego weekendowania :tak:

Pamiętam, że w dzień kiedy dowiedziałam się o pierwszym dziecku mojemu małżowi śniło się dziecko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry