reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej i czolem kluski z rosolem!!

Mam dzis oddech lokomotywy. Taki ciezki! Nie wiem co jest zgrane.

U nas zaczyna sypac snieg!! Swiat sie konczy!!

Ani@k zgadzam sie z Zuzanka!! Zaniedbujesz forum!!! Bylam wczoraj u Sw. Antoniego i podziekowalam w twoim imieniu :happy2:

Jakis malkontent jestem dzisiaj :baffled:

reklama
no Gatto już za 4 dni Gattinka będzie :tak::szok:wow ale szybko czas mija ...pamiętam jak napisałaś o II kreskach :tak:;-)a sapiesz i dyszysz bo nie lada pakunek nosisz w sobie ;-)

No właśnie Gatto jak to szybko zleciało:tak: Pamiętam jak by to było wczoraj jak o fasolu napisałaś :tak:
I patrz ino tknąć i Gattonka będzie po tej stronie brzucha :tak:

Zuza jeszcze dzisiaj w robocie jestem od jutra chyba do końca tygodnia mam wolne:-p

Ostatnia edycja:
Zuzanka noooo 4 dni, musze sie wyrobic, zeby ci oddac brzuchala:tak: ale mowie ci, ze prawie nie smigany, malo uzywany, w bardzo dobrym stanie, zadnych rozstepow, mozliwe, ze jeszcze rozciagliwy jak potraktujesz balsamem:-D:-D

reklama
hej!
Ani@k dalej u mamci czy wróciłaś do siebie?
wróciłam.. ale rozważam tygodniówkę u Mamusi zaliczyć ;-)

Zabieg mam przesunięty na jutro:zawstydzona/y: Ale strasznie zdygana jestem bo co jak jestem z fasolem :confused2: Jaki wpływ bedzie miała narkoza :confused: Niby od razu ówiłam ze jest taka ewentualność :-( Ło Matulu mam galopujace myśli :errr:

Ani@k jak tam ciążowe dolegliwości ??
Caterina ja kiedyś czytałam że jak się robi prześwietlenie we wczesnej ciąży to nie szkodzi bardzo dziecku.. może tak jest też z narkozą???
a dolegliwości??? czasami są silniejsze czasami nie ma wcale.. zależy od intensywności aktywności dziennej :happy:

Ani@k ?zaniedbujesz się na forum :(
jaaa????? :szok: a kto wczoraj się nie podpisał na liście obecności??? ja czy Ty???? ja już myślałam że wygrałaś w totka i liczysz miliony!!! :-)

Ani@k zgadzam sie z Zuzanka!! Zaniedbujesz forum!!! Bylam wczoraj u Sw. Antoniego i podziekowalam w twoim imieniu :happy2:
oj Gatto, Gatto!!! ;-) a za pośrednictwo u św. Antosia WIELKI BUZIAK :*************************
hehe ja natomiast pamiętam ile razy srałaś po gaciach :-D:-) i jak nie dawłaś se wmówić ze JEDNAK jesteś w ciąży :tak: a lada chwila będziemy podziwiać małą Gattinkę!!! :tak:

Ani@k !!!!! gdzie jesteś muszę się zapatrzeć na Twój wykres zostały mi 4 dni ;-) a cofać mi się nie chce na strony :-D
Leniuszek :-p;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry