reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k wybacz mi ale wczoraj musiałam dojść do siebie ,bo nie wygrałam właśnie :-):rofl2:teraz czekam na inne nie oczekiwane szczęście :happy:a jak Twoje samopoczucie ?

reklama
nie wiem czy teściowa mnie jakimś wirusem nie poczęstowała :wściekła/y: od rana piję herbatkę z miodem.. i dziś poleżę trochę w łóżku :zawstydzona/y:

a ogólnie dobrze.. :******

Zuza no i ja oczywiśce Twojego wykresu komentować nie będę ;-) ale pewnie i tak wiesz co mam na myśli :tak:

kochana to leż ,żeby Cię nie dopadło jakieś choróbsko :****

no nie komentuj w takim razie skomentujemy w piątek jak Gatto urodzi :tak:;-)

a ja dzisiaj nie mogę sobie miejsca i zajęcia znaleźć :baffled:

Zuza z jednej strony to i dobrze - odpoczniesz w końcu!!!!! :tak:
z drugiej strony zaraz pewnie napiszesz - 'idę ogarnąć łazienkę' albo 'właśnie obiadek kończę' ;-):-)
ja Ci mówię - dziś jest światowy bb-owy dzień leniuchowania ;-):tak::-) i to właśnie na tym polega że nie można sobie miejsca znaleźć - cza odpoczywać :-) (szykuj siły na przyjęcie brzuszka od Gatto:tak:)

Gatto nie denerwuj się , będzie dobrze ,uwierz mi :**** zabiorę od Ciebie brzucholek w piątek a Ty z Gattinką będziesz się cieszyć :tak: ja jestem mało wierząca ale wierze ,że będzie tak jak trzeba :****

Ani@k to obiadek mam wczorajszy :tak:łazienkę myję w piątki i wtorki z reguły ;-) chciałabym wierzyć w tą moją tempkę baardzo ale to takie nie realne :zawstydzona/y::-(

Gatto Kochana :**** - przeszłaś wycięcie tarczycy i wszystko było w porządku - to teraz tym bardziej :tak:

ja tarczycy bałabym się bardziej na Twoim miejscu niż porodu, teraz jak się obudzisz - bedziesz mogła przytulić Gattinkę :tak: a lekarze zaopiekują się Wami jak najlepiej!!!!!!!!!!!!! więc proszę mi tu nie srać po gaciach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no! :tak:

Przypomnialo mi sie, ze raz bylam u lekarza domowego po recepte. I akurat przede mna byla dziewczyna w zaawansowanej ciazy, wlasciwie na koncowce. Jak weszlam do gabinetu, lekarz wypisal mi recepte i powiedzial, ze dziewczyna przede mna zostawi mi swoj brzuch, bo za chwile rodzi. On wie, ze jestem po stracie. Podal mi reke i zyczyl szczescia. Po jakims tygodniu okazalo sie, ze jestem w ciazy (to pewnie ta dziewczyna urodzila). Naprawde bylo to niesamowite i mam nadzieje, ze bede w stanie nie przerywac tego lancuszka.

Ide poprasowac coby nie myslec o glupotach.

Zuza ale popatrz jak będzie Ci łyso jak się okaże inaczej! :-p i wyślij 'zdrowaśkę' do nieba - skad wiesz co tam na górze dla Ciebie przygotowali?????

reklama
Gatto :*****
Ani@k
ja tyle zdrowasiek już w swoim życiu wysłałam i nie zadziałało :angry:ale może ,no mam nadzieję ,nadzieję mam ;-)więc nigdy nic nie wiadomo ale sama wiesz jak trudno w to wierzyć i myśleć że i mnie to szczęście spotka :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry