reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a ja najlepsza jestem nie wiem czy to po tych tabletkach czy już po 30 mam ....robiłam sałatkę przed chwilą z tuńczyka i zamiast tuńczyka z puszki do miski to ja do kosza wsypałabym:eek: ,dobrze ,że nie wyleciał :baffled:ehhh ,jakiś obłęd

Kari a ja przez ten sen z krowami to dzisiaj pierwszy raz w życiu totka dużego puściłam :laugh2::rofl2:no bo jak bogactwo i nie oczekiwane szczęście to może z kasą mi się uda :-Djak z dzieckiem ciężko :sorry::happy:

reklama
zuzanko,bardzo dobrze..............a nóż-widelec trafisz??!!:p):p)caterina...piekny sen......i oby był proroczy.....Mnie też perę tygodni temu sie sniło,ze testa zrobiłam,ze były DWIE KRESECZKI,i potem brzuch mi rósł,rósł,rósł,az był poród i urodziłam dziecko............!!!a,ajk się obudziłam,to płakac mi sie chciało,ze szkoda,ze to tylko sen,a nie prawda,,,,,,Wogóle czesto snią mi sie małe dzieci,ciąża itd....w senniku sprawdzałam,to znaczy,ze myśli sie o dzieciach itd...no nie ukrywam,że mysle codziennie o dzidzi......:sorry:Kuyznka przyjechała z synem dziś fajnie jest...po drineczku sobie wypiliśmy:tak:pogadalismy....jeszcze jutro pogaduszki....hmmm planujemy wspólne wakacje:tak:

witam sie niedzielnie!!!!kawke juz wypiłam,ciasto do kawki zjadłam hi hi...........dzis tez miałam jakis dziwny sen....tzn.snił mi sie wynik Adama.....,ze było cos napisane,ze jest 100% złych plemników,albo,ze ma 100% bakterii...:-(no masakra jakaś,człowiek mysli o ty i od razu śni sie....ehhhhhhhhhh.Jutro podjedzie do laboratorium po wynik mojej prolaktyny,i do szpitala po swój,może już bedzie jego wynik tez......miłej niedzieli!

cześć

podpisuję niedzielną listę obecności :happy2:
resztę dnia spędzam u mojej Mamusi :happy2:

Kok.o rzeczywiście!!!!! bez zalogowania data inna i po zalogowaniu data też inna :tak: dzięki Tobie - mój mózg nadal jakoś działa :-D:-) bo Gatto już mi coś wmawiać zaczęła ;-):-D:-)

co do snów.. mnie kilka cykli przed zajściem w ciążę śnił się mój własny osobisty glut :-) także dziewczyny - śnijcie i wyśnijcie ciąże!!!!!!!!!!!!! a na zachętę świeżuteńkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miłej niedzieli :happy2:

eloo:-)
ja tez sie dzis podpisuje, tez juz po kawce... nad ciastem sie zastanawiam, bo postanowilam w koncu zabrac sie za zrzucanie kg.:zawstydzona/y:...moze jednak nie zjem:sorry2:
milej niedzieli zycze wszystkim :-)

Witam się wieczorową porą:-)
Oczywiście w pracy jestem:zawstydzona/y:
Wczoraj bylismy na ostatkach a dzisiaj cały dzień przespałam.
Chyba zapadam w sen zimowy bo dwa dni spałam :zawstydzona/y:

No i okazało się ze jutro bedę miała zbieg bo znowu mnie się gruczoł bartcholina zapalił:wściekła/y: I trzeba to zrobić teraz zeby mnie nie zdyskwalifikowali z HSG :crazy:
Wszystko do doopy :wściekła/y:

Pozdrawiam z zaciemnionego wschodu:blink:

łomatko ale tu cisza....;-) czyżbyście zapadły w sen zimowy:-)
Wróciłam po 2 tyg chorowania do pracy i trza się ogarnąć:baffled:.... hmmm muszę się herbatki napić ;-)
Niedziela minęła leniwie.... praktycznie na leżąco:-D:-D:-D tylko o 8 rano wynurzyłam sie z mopsem na spacer, pozniej eM wychodził:-)
aaaa i trzymajcie &&&&& staranka:-D
Ale że Zuzanki tu nie było wczoraj:confused: Gdzie się podziewasz? ;-)
Kasica masz jakieś wieści jak wyniki wasze?
Caterina trzymam kciuki za zabieg, oby wszystko było dobrze!
Koko i jak silna wola wygrała, czy ciasto:blink:?
Ani@k dalej u mamci czy wróciłaś do siebie?
Miłego dnia babeczki i dużo uśmiechu ślę z zasypanego Wrocławia
wink2.gif

Ahoj kobity:-) Proszę zameldować się na apelu :tak:
Ja witam się kawunią :tak:
Zabieg mam przesunięty na jutro:zawstydzona/y: Ale strasznie zdygana jestem bo co jak jestem z fasolem :confused2: Jaki wpływ bedzie miała narkoza :confused: Niby od razu ówiłam ze jest taka ewentualność :-( Ło Matulu mam galopujace myśli :errr:

Kok.o
no właśnie jak tam wola silna :confused:

Muma
a co tam u was jak mineły oststki ?

Zuza
chyba niezła impra była skoro wczoraj się nie zameldowałaś:-p

Ani@k jak tam ciążowe dolegliwości ??

Katiuszka jak tam na froncie ??

Pozdrawiam z zasypanego cholernym śniegiem wschodu :cool:

reklama
cześć kobitki

mnie M obudził rano telefonem ,właśnie się ogarnęłam i kawkę robię :tak:
caterina będzie dobrze :tak: nie denerwuj się ,a na zwolnieniu jesteś dzisiaj ?czy wolne?
szyszunia ja wczoraj koło 12 wstałam ,ogarnęłam się i pojechaliśmy z przyjaciółką na łyżwy i z Maksem (5lat) ale w końcu nie jeździłam zdryfiłam hehe :-D no i całe po południe było zajęte przebieraniem klocków lego Maksia :tak:

u Nas dziś mroźno w centrum

Gatto a u Ciebie jak tam ? jak się trzymasz kochana?
Ani@k ?zaniedbujesz się na forum :(

Ostatnia edycja:
Do góry