reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuza :******** wiem też jak to jest jak ktoś wkręca albo w test albo w betę albo nie wiadomo jeszcze w co.. :zawstydzona/y:

i moze zabrzmi to nieco sloganowo.. ale ja wiem że będzie dobrze! :tak:

reklama
ellloooołłlll:-) czesc ludu pracujacy i na L4 sie opierd...cy :-)
melduje sie, rece mi odpadły od noszenia i lulania, ale dzieć w koncu spi;-)
hehe widze, ze jest zabawa brzuchem w "podaj dalej" :-D noooo zuzka, całkiem ładny ten brzuszek dostaniesz:tak: używany wprawdzie, nieco wymacany i wymiętoszony, no ale juz sprawdzony;-):-)
Gatto nie pękaj, nie ma sie czego bac! :** Naprawde, lekarze juz tyle dzieciów wyciągali z brzuchów, ze zadnej niespodziance nie dadzą sie zakoczyć:tak:
Piekna no niestety, juz pisalam tu nie raz, ze mam słaba silną wole no i ciasto wygralo:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale zjadłam do konca i juz nie mam, wiec nic juz nie bedzie mnie kusić:-D
dobra, ide laktatorem sie pobawic:wściekła/y:
pa

ŁŁłłłłłłoooooo Kok.o :-) poczekaj jak Ewunia będzie miała 3 miesiące jak patyk będziesz :tak: wyssie wszystkie z Ciebie zapasy :tak:
a jakie miałaś ciasto?????
no i najważniejsze pytanie.. hehe co Ty jadasz ze do rymu gadasz???? :-D:-)

hmmm.. ja dostałam odpowiedź z warszawki na prywatnego maila (po miesiącu czekania albo i dłużej) i muszę teraz obrobić nieco.. także ja nie zaliczam się do tych.. no.. leniuchoojących :-p;-) a ze czekam na przypływ energii - dlatego też widać mnie na bb :tak: ;-)

hej!!!!!!!!witam się z pierogami ruskimi:tak::tak:mamusia moja zrobiłam,przed praca dziś!!MNIAM,MNIAMMMMMMM:p)Co do wyników to nie ma jeszcze..Adam jutro jedzie do chirurga na ściagnięcie szwów,to odbierze mój wynik z prolaktyny i juz prawdopodobie bedzie jego powiew,bo dzis nie było jeszcze.......

Kasica jesuuuuuuuuuuuuu dałabym się pokroic za pierogi ruskie! Daj jednego:-D
Boże usiadłam z eMem i zaczęliśmy szukać sali na przyjecie weselne:baffled: ciężki temat, ale jest sukces, jeden email wysłany:szok:.

łłooooo kurka, znow na drugiej stronie wyladawal watek:shocked2:
Ani@k ciasto zrobione przez mame na miesiecznice;-) Ewy, nazywa sie "capucino" czy cuś takiego:sorry2: Prawie cala blacha na nas dwoje zostala...heh:zawstydzona/y:
A ten mail to w sprawie pracy? do warszafki bedziesz sie przenosic?:shocked2:
kurcze zuza to na "walę-tynki" testa sikasz,nie?:tak: z takim wykresikiem :tak:no no no

A propo, co planujecie na to komercyjne słodkopierdzące swieto ? czy bojkotujecie je ? bo ja tak.

rany Szycha ja Ci nie pogratulowałam zareczyn:zawstydzona/y: GRATULUJE!!:-)
nooo to teraz czeka Cie robota z ta organizacja..masakra
W Starej Garbarni jest fajnie (znaczy jak na weselne klimaty), bylas tam?

Ostatnia edycja:
Kok.o ja tez od zawsze bojkotuje ten glupi przyniesiony z Hameryki zwyczaj :wściekła/y: A tak w ogole to Sw. Walenty jest patronem oblakanych (moze dlatego myla z zakochanymi:cool2:)

kok.o dziękuje za gratulacje:-)
Co do Garbarni nie byłam, ale moi rodzice od bodajże kilku lat maja wigilie firmowe i mówią ze jest ok... właśnie weszłam na www i robią wesela od min.100 osób a nas na to nie stać, bo żadna ze stron(rodzice)nie pomagają nam.....sami za wszystko płacimy, wiec będzie to przyjecie weselne na max 35osób....
Kojarzysz Hotel Jasek, tam napisaliśmy maila.
Zobaczymy jak to będzie finansowo....

reklama
helol, melduje sie mlodszy kapral na wylocie....:confused2:

opieprzacie sie babole!!! aktywnosc kiepska....:no:

zaczynam srac po gaciach....tak pomalu...

Ani@k a co to za mail?? do pracy? przeciez ty siedzisz w domu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry