Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No coś Ty, ja naprawdę mam w kółko takie przerwy a ginekolożka robiła mi te ten tydz temu betę w razie co i jak by BYŁO to miała dzwonić. Także nie.....Kari a może jednak to fasol siedzi w Tobie ?
), jestem zauroczona

o ile ginekologiem można być zauroczonym, hehe.
, ale mam się nie przejmować.
, a testy mówią co innego
, kazał się często starać
, mierzyć temperaturę, i obserwować śluz...
.
więc bierz się do dzieła jak nie było jeszcze owu ,to znaczy ,że pęchola jakiegoś widział ??

, tylko tyle ze przy moich tych nieregularnych cyklach troszkę ciężko tak powiedz, ze będą w tym i tym dc... dlatego kazał regularnie współżyć i śluz obserwować
...no to do dzieła:-)
super!!!co do pozycji...to zuzanka ma jak najbardziej racje...bo ja tez kiedys czytałam taki artykuł o pozycjach itd...!!!!!!Dziewczyny.................dzwoniłam dzis do laboratorium w sprawie wyników Adama,bo juz sraczki dostaję......i odebrała pan i pow.ze wynik juz jest....Zapytałam,czy moze mi powiedziec jak jest ten wynik itd...wiec tak.......,,,,.....................powiedział,ze na wymazie wyszło cos:-(,jakas bakteria,ale wynik nie pokazał antybiogramu.......wiec (ten pan)nie wiem,czy ta bakteria jest bardzo wazna dla naszego dr,czy nie???powiedział,ze on nie wiem na co się leczymy??po co nam wymazy itd???ze trzeba udac się ztym do lekarza a dr.bedzie wiedział co zrobic z tym wynikiem itd.....jeju..............czy ja się zamotałam????????????
powiedział tak...nie jest wypusany antybiogram,wiec według niego nie jest tragicznie...bo gdyby było zle to oni od razu wypisuja antybiogram(z reszta Adam tak miała w pierwszych 3 wymazach,od razu miał antybiorgam wypisany)!!!a teraz nie ma nic wypisanego...jest cos,ale to nie jest tragicznie...najlepiej,zeby dr,to zobaczył,to sam zadecyduje jakie leczenie bedzie itd........ze on nie bedzie wypowiadał się bo nie jest lekarzem!!!A OSTATNIO jak Adam robił posiwe,to tez miał ujemny,nie miał wypisanego antybiogramu,ale dr.sie nie spodobało cos....i wypisał mu Furalgin,nie antybiotyk....Wiec moze i tym razem bedzie lepiej..??!!!!!!!!!!!!!
MOJA NADZIEJ JEST TAKA WŁASNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!