zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kasica ja się wtrącę troszkę ale jakoś dziwnie ,że ciągle coś w badaniach ,mój M jak miał bakterie to ją potraktowali jakimś antybiotykiem dodali sumplementy diety i chłop jak dąb po 2 miesiącach był jak nic ,a u Was ciągle te wyniki kiepskie dla mnie to podejrzane nie wiem,że nic nie zrobią z tym konkretnego ?
szyszunia to pewnie zapomniał ,no to maleńka dziełaj w takim razie i nie patrz na testy owulacyjne !!:-);-)
a mnie syski swędzą i już bolą więc pewnie @ czai się za rogiem ,zastanawiam się tylko czy odstawić dupka czy go brać do pokazania się @ bo zapomniałam jak mi mówiła
niby do 26 dc miałam brać ,ale później mówiła ,że jak @ przyjdzie to odstawić i zgłupiałam co będzie lepsze 
a gdzie reszta? meldować się przed spaniem?
Ani@k?Gatto?no kok.o i Mumie można wybaczyć pora karmienia,kąpania i takie tam
caterina pewnie śpi po HSG
A Aleksis no to w kulki leci !!!!!!!!

szyszunia to pewnie zapomniał ,no to maleńka dziełaj w takim razie i nie patrz na testy owulacyjne !!:-);-)
a mnie syski swędzą i już bolą więc pewnie @ czai się za rogiem ,zastanawiam się tylko czy odstawić dupka czy go brać do pokazania się @ bo zapomniałam jak mi mówiła
niby do 26 dc miałam brać ,ale później mówiła ,że jak @ przyjdzie to odstawić i zgłupiałam co będzie lepsze 
a gdzie reszta? meldować się przed spaniem?
Ani@k?Gatto?no kok.o i Mumie można wybaczyć pora karmienia,kąpania i takie tam
caterina pewnie śpi po HSG
A Aleksis no to w kulki leci !!!!!!!!

Ostatnia edycja:

serio!!!!!!!!!!!!!!!!no ale wizyte mamy w poniedziałek u androloga,wiec zobaczymy co nam powie...ja napisałąm to co powiedział nam pan z laboratorium i nic poza tym nie wiem... Jezdzimy do dr,którego Muma nam poleciła...wydaje mi sie,ze jest konkretny lekarz z niego...

to dzialaj kochana, dzialaj;-) a jak nie lubisz tej pozycji to po przekrecaj sie na brzuszek i lez sobie tak z 10 min
To nie wiem czy mam czy nie . A pozycja mnie bardzo odpowiada;-):-)