reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasica ja się wtrącę troszkę ale jakoś dziwnie ,że ciągle coś w badaniach ,mój M jak miał bakterie to ją potraktowali jakimś antybiotykiem dodali sumplementy diety i chłop jak dąb po 2 miesiącach był jak nic ,a u Was ciągle te wyniki kiepskie dla mnie to podejrzane nie wiem,że nic nie zrobią z tym konkretnego ?:eek:
szyszunia to pewnie zapomniał ,no to maleńka dziełaj w takim razie i nie patrz na testy owulacyjne !!:-);-)

a mnie syski swędzą i już bolą więc pewnie @ czai się za rogiem ,zastanawiam się tylko czy odstawić dupka czy go brać do pokazania się @ bo zapomniałam jak mi mówiła :eek:niby do 26 dc miałam brać ,ale później mówiła ,że jak @ przyjdzie to odstawić i zgłupiałam co będzie lepsze :confused2:

a gdzie reszta? meldować się przed spaniem?
Ani@k?Gatto?no kok.o i Mumie można wybaczyć pora karmienia,kąpania i takie tam
caterina pewnie śpi po HSG

A Aleksis no to w kulki leci !!!!!!!!:angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
reklama
zuzannko...............teraz to dałas mi do myslenia:szok: serio!!!!!!!!!!!!!!!!no ale wizyte mamy w poniedziałek u androloga,wiec zobaczymy co nam powie...ja napisałąm to co powiedział nam pan z laboratorium i nic poza tym nie wiem... Jezdzimy do dr,którego Muma nam poleciła...wydaje mi sie,ze jest konkretny lekarz z niego...

Pieknaszyszunia- ja też mam tyłozgięcie :) ale na szczęście pozycja mi odpowiada raczej:-D
Mam mega labę u rodziców :0
Tylko tak mi strasznie żal tych dni gdzie mogłabym podziałać z moim mężulem..

Zuzanka ty siedz cicho z ta @ !!!:angry::-D

Kasica tez sie zastanawiam co to za cholerstwo, ze tyle czasu schodzi na wyplenienie!!

Kari zaproszenia calkiem ok, choc jak dla mnie bylyby duzo ladniejsze bez tego medalika:tak:

Szyszka fajnie:happy: to dzialaj kochana, dzialaj;-) a jak nie lubisz tej pozycji to po przekrecaj sie na brzuszek i lez sobie tak z 10 min :)

Witajcie Kobialki!!!

Jezdem, jezdem...
Zuzanka-nie gniewaj Ty sie na mnie, bom ja zalatana taka se bylam.tak se latalam, pilam zoladkowa na karnawale, pracowalam, spalam, Was czytalam, powiesc "Cukiernia pod Amorem" , hystalam em czy raczej on mnie.Co tam jeszcze?
A, i sie zastanawialam, kiedy @w koncu przyjdzie. W czwartek ide do lekarza jak nic, bo mnie to wkurza jak diabli, ze nie wiem o co chodzi
Moze bym potrzebowala jakiegos leku na wywolanie tej cholernej@???

Caterina-kciuki za Ciebie,aby Cie nie bolalo po i wszytko bylo dobrze i abys szybciutko wrocila do zdrowia

Gatto
-no Mamuska, szykuje sie na Wielka Przygode! Koniec z laba, co? Cieszem sie dla Ciebie i trzymam kciuki, abys dotrwala do terminu

Kasica-dowiesz sie co i jak, bo Pan z labo moze nie mogl ocenic co i jak

Kok.o-Ty jestes ciastozerna a ja lodozerna, to bysmy sie dogadaly doskonale;-) Jak Twoja Calineczka sypia? Daje Ci w kosc czy raczej oszczedza Mamunie?

Muma- fajnie sie macie, cala rodzinka w komplecie. Oj, ten Olus to bedzie ale maskotka rodziny i przyjaciol, a zwlaszcza tych pasiapsiolek-kolezanek Julki

Katiuszka-brak mi Twoich postow.Daj znac please
Alex--wpada i wypada, ale rozumie sie, obowiazki wzywaja:tak:

Aaronka-tez zajeta mocno. Dziekuje za liscik:-)

Ani@k-jak Ty sie czujesz?Apetyt dopisuje;-)wiec raczej ok.A kiedy zdjecia Bobo?

Na Trojce nadaja powiesc Cwaniary.Ciekawie sie slucha

Trzymajcie sie Lalunie, chystajcie eM az iskry poleca:-D

eloo
wiecie co, Młoda od godz 15 nie spi:szok: znaczy podsypia po 15 min co jakis czas, po kapieli juz myslalam,ze odleci ale zaraz otworzyla oczy i do tej pory nie spi. eM siedzi i probuje ja uspic....od 3 godzin:szok: nie wiem co sie dzieje z tym dzieciakiem:eek: jesc dostała tyle,ze po uszy ma.

ja conieco o katiuszce wiem, mam nadzieje,ze sie nie pogniewa ze napisze:
byla z małym w szpitalu, bo sie okazało,ze jeszcze poziom bilirubiny ma za duzy i musieli wrócic na naswietlania. Ale juz jest z powrotem w domu.

Szycha mnie tez jeden lekarz (taki mondry z doktoratem;-)) powiedział,ze mam tyłozgięcie... i tylko on mi to powieczial... pytalam potem kilku (u ktorych bylam ) i zaden nie potwierdził:baffled: To nie wiem czy mam czy nie . A pozycja mnie bardzo odpowiada;-):-)
kari zaproszenia tez mi sie podobaja... z medalikiem mogą tez byc:tak:

reklama
Ahoj kobitki:-) witam się ze szpitala ale nie z roboty tylko z profilu :pacjent;-)

Kochane ja jeszcze nie miałam Hsg tylko zabieg na taką torbiel w kroczu:zawstydzona/y:
HSG mam mieć 26.02 ,a ta torbiel mnie się zapaliła t tarza było w znieczuleniu ogólnym ją zoperować:zawstydzona/y:
Ale udało się i dzisiaj uciekam do domciu odespać nockę którą prawie na stojąco spędziłam bo i bolało i łóżko nie wygodne.
A wczoraj to rzeczywiście cały dzionek przysypiałam po zabiegu:zawstydzona/y:

Zuza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Szyszunia a ty mnie powiedz jakie ty te kreski na tych testach ovu masz? Chodzi mi o kolory i ich intensywność ??

Katiuszka mam nadzieję że chińcikowe kolory już zeszły z małego
Moc buziaków dla was :-****

Pozdrawiam z szarego wschodu:nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry