reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć

no pięknie.. wątek 'tonie' żadna się jeszcze nie wybudziła.. :baffled: WSTAWAĆ PANNY!!!!!!!! :-)

Kok.o a może zacznijcie Jej śpiewać??? może znudziło Ją już to lulanie, wożenie, kołysanie.. ;-)
Caterina melduj się i opowiadaj!!!!!!

ja tylko na chwilę.. mam dziś magiczną wizytę ale przed nią muszę iść do szpitala po wyniki (mam nadzieję że już będą), później na chwilę do pracy i mam nadzieję ze się wyrobię aby na 16 odwiedzić 'magiczną komnate' :-)

reklama
hej dziewczyny

ja z kawką jak co rano ;-)

caterina a ja myślałam,że musisz mieć hsg ze względu na to właśnie :confused:no ale dobrze,że jestes po czy ja dobrze rozumiem do pracy się wybierasz dzisiaj ?czy w pracy jesteś?

Ani@k co to za wskakiwanie i wyskakiwanie z bb?:angry:
Aleksis wybaczam Ci nie obecność na bb ale tylko i ze względu na te hyśtanie :happy::-D co do wywołania to po tym kochana musi samo przyjść :tak:

Gatto oj tam,oj tam jak się nie czuje nic w brzuchu to co to za oznaka ??no jednoznaczna :baffled:;-)

U przedsionka pochwy znajduje się taki gruczoł zwany gruczołem Batcholina odpowiedzialny na nawilżanie pochwy i na nim zrobiła mnie się torbiel i to ją mi operowano :zawstydzona/y:

kurcze zawsze coś ,a mówili Ci dlaczego to urosło ? dlaczego ta torbiel powstała? przepraszam,że tak wypytuje ale pierwszy raz słyszę i nie wiem nic kochana na ten temat :-(

hej szyszunia jak tam u Ciebie ?jak szukanie sal i takie tam? a na kiedy wyznaczyliście termin bo chyba przegapiłam :baffled:

a ja w swój wykres patrze się jak sroka w malowane wrota :-D:confused::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
hej szyszunia jak tam u Ciebie ?jak szukanie sal i takie tam? a na kiedy wyznaczyliście termin bo chyba przegapiłam :baffled:
Dziś to jakaś niemoc z rana, wstałam o 6:00, temp zmierzyłam i powinnam do pracy sie szykować ale totalnie spać mi się chciało, wczoraj zaczytałam się o salach na przyjecie itp i dopadłam mnie ciemna noc. eM sam pojechał do pracy bo razem pracujemy a ja dopiero na 10:30 się zebrałam i się w niej pojawiłam:-D i od razu na BB :-)
Dostaliśmy ofertę z jednego hotelu(Jasek we Wrocławiu) i menu, rozpatrujemy, maja wolny termin na 31/09/13, ale musimy policzyć czy zdążymy kasę dozbierać...wiec takiego pewnego terminu jeszcze nie ma, reszta wstępnie omówiona(co, gdzie, jak) Miło ze pytasz;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry