Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wynosi 12,65 (norma od 4,79-23,3) wiec jest dobrze!!Adam tez swój wynik juz ma......i pisze tak ...(nazwa tej bakteri)-ujemny....pojedyncze kolonie.!!!Co to oznacza to pojecia nie mam...na mój rozum,ze bakteri nie ma!!tzn.ze jest jakas ilośc,ale chyba nie jest to tragiczne,skoro pisze UJEMNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w poniedziałek wszystko wiedziec bedziemy.....Aleksis masz racje,dr.powie co dalej,co to oznacza,a pan z laboratorium powiedział,ze on dr.nie jest i nie bedzie wypowiadał się na takie temamy!!Ale jak ja widze napis UJEMNY!!!!!!!!!!!!!to chyba nie jest zle....,co..??!!!!!
caterina to kciukasy za drożność trzymam nadal!!!dobrze,ze pozbyłas się tego torbielka i już jest po !!!!
aaacha...apropo tej prolaktyny....to ziółka i bromergon nie :gryzą"się razem....ostatnio prolaktyne robiłam zanim ziółka pic zaczełam i miałam tez cos koło takiego wyniku...o ile pamietam to chyba 14...a teraz mam 12,65.Wiec mieszanka może byc hi hikurcze zawsze coś ,a mówili Ci dlaczego to urosło ? dlaczego ta torbiel powstała? przepraszam,że tak wypytuje ale pierwszy raz słyszę i nie wiem nic kochana na ten temat :-(

O Sępie słyszałam różne opinie tak samo jak i o Drogówce![]()
a ja dzisiaj cały dzień głodna i mi zimno