reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

elooo ja juz po wizycie rodzicow i po spacerku z beksą;-)
mama przywiozla mi cala miche faworkow iii.... OPONEK!! (czy oponków?:errr:)
do kawusi wtryniam sobie juz chyba 10-go;-)
zuza ty znow do fryzjera? masz tam na glowie jeszcze co do ścinania?;-):-)
hihi Gatto bedziesz drobić eleganckie skromne kroczki nawet bez krempującego kimona:-D i do tego w pokornym japonskim ukłonie z wszystkimi bedziesz gadac:-D

Ostatnia edycja:
reklama
wow!! ratuje wątek,bo spadl na druga strone;-)
HAAAAAAAAAAAALLOOOOOOOOOOOOOO!!! jest tam kto???
wszystkie przesłodzone pączkami leża na kanapie i sącza winko/soczek?
a moze spicie juz??:-)
.... bionda pewnie nie spi o tej porze;-):-)

Melduje sie!! Spac nie moge....:baffled: wzielam tablety i czekam pol godziny coby zjesc cos:eek: Co ja bede robic caly dzien, jak tak wczesnie wstalam???:eek:

Ahoj kobitki:-)
Witam się na posterunku :tak:
Do apelu przystąp !!!:-p:rofl2:

Gatto jak to co będziesz robić ?? NIC ;-)
Poodpoczywaj bo już nie długo będziesz miała zajęcie przy małym Smoku żarłoku ;-)

A ja mam dzisiaj dobę w robocie :zawstydzona/y:

Tempka dalej beznadziejna na wykresiku :zawstydzona/y::szok:
Już sama nie wiem co mam o tym myśleć :errr:

U nas śniegu nawaliło że hej tylko breja się z niego robi bo temperatura na + .

Pozdrawiam z rozmoknietego wschodu:baffled:

hej, hej! ja również wstałam.. niechętnie..
I niech ktoś mnie kopnie w cztery litery żebym przestała dołować...

Wybieram się dzisiaj w poszukiwaniu pięknych ale sztucznych kwiatów do wazonu :)
Te które mam sa już kilkuletnie i jakoś znudziły mi się strasznie.
A że serdeucho ma lekkie załamanie trzeba pocieszyć się zakupami :)

buziaki i miłego dnia!!!

Hejka :-)

U nas pieknie :-):-) troche sniegu w nocy spadlo a teraz slonko swieci na calego :-)

Caterina - czy Ty stosujesz testy owu ?? Przy Twojej pracy ta tempka moze nie byc qcale taka jak powinna byc. Albo po prostu wg zasady mojego gina trzeba co drugi dzien i juz !! :-)

Gatto pod koniec coraz gorzej ze spaniem, moze w dzien sie kimniesz..

Kari - ale dlaczego po sztuczne ?? Wiem, ze teraz mozna ladne kupic ale to nie to samo.. I co, lecisz dzis do innego lekarza??

kok.o - jak zyjesz po wczorajszych slodkosciach??:-)

Ja zjadlam pąkala ale byl pyszny :-):-)
Milego dnia !!!

hej!!!!!!!witam się z pyszna chałka z masełkiem i drzemikiem;-)pyyyyyyyyyyychaaaa!!!!rano byłam na prolaktynie,wynik bedzie w poniedziałek rano do odbioru.Adaś rano mi odbierze,bo jest jeszcze tydzien na zwolnieniu lekarskim,podjedzie tez do szpitala,moze i bedzie tez jego wtynik juz??!1no zobaczymy......jutro po południu rodzinka przyjezdza,a my rano na zakupy:-)

witam się i ja z kawką

kari a ja wręcz przeciwnie nie znoszę sztucznych kwiatów ;-)i jak wybierasz się do gina?
caterina o rany to Ty dzisiaj 24 h
Muma u nas taka sama pogoda ale śniegu po łydki :tak:

kok.o uspała Ewunię a sama buszowała po necie :tak:

ja wczoraj padnięta wróciłam ,walnęłam się do spania i spałam dzisiaj jak zabita :-) M odśnieżał jeszcze całe podwórko patrolem bo samochody nie miałyby gdzie rano stać a jakby rozjeździli tak koniec breja by była na podwórku okropna.:baffled:
dzisiaj serwuje mielone z ziemniaczkami i buraczkami i oponki bo wczoraj nie robiłam bo mnie pochłonęła sypialnia ,ale ustawienie rewelacyjne :happy: późneij zrobię zdjęcie to Wam wrzucę :rofl2:

Ani@k jak u Ciebie?
szyszunia co tak cicho ?
Aleksis a Ty gdzie się podziewasz kobito ??

bozeee zuzu ale ty działasz, mnie tak zawsze roznosi przed @, mogłabym wtedy całe mieszkanie przemeblować :sorry:
Kari cos ty z tymi sztucznymi kwiatami wyskoczyła, dla mnie to kurzołapy:-D:-D:-D (tylko sie nie obraź), nie ma to jak świeże u mnie stoi 24 róże(jeszcze z zaręczyn), ale na sobotę juz coś świeżego zakupie.....
kasica smacznego, tez uwielbiam chałkę...mniam:-)

jesuuu ale mam dzis lenia, siedzę w szlafroku i zamulam sie jakoś.... a ze mam ochotę na zupkę pomidorowa wiec muszę się wybrac do sklepu... jutro tez goscie:eek: eM zaprosił ludzików z okazjo zaręczyn, wiec muszę coś pogotowac:szok:

reklama
Szyszunia ja tak jak ty...jestem jakas nie do zycia...leń,leń i raz jeszcze LEŃ!!!!!!!!!!!!!!nic mi się nie chce....aaaaaaaa zupke pomodorowa my dzis na obiadek tez mamy,od wczoraj została...mój Adam to mógłby jesc ja 24 godziny na dobe-dzień w dzien dosłownie!!uwielbia z grubszym makaronem!1ja tez lubię,ale wolę z ryżem i własnie woreczek ryzu wstawiłam to ugowuje sie:tak:

Do góry