reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kari - odpisałam :-)
A na staranka nie za późno, po śluzie to jeszcze długo można działać :-)

reklama
Zuzanka- bo ja tak zawsze nieregularnie miałam..
Pstatnie pół roku co 31 dni bo wcześniej brałam tabletyki anty i mi na tak długo potem został efekt..
Ale od 1 grudnia niestety znowu powtórka..
Decyzja o dzidzi tak naprawdę pojawiła się ponad 2 tygodnie temu i dlatego dopiero teraz poszłam do ginki by mi je wyregulowała..
Ale ona dała mi jeszcze 1 msc (bo mój najdłuższy w życiu okres bez miesiączki tyle wynosił) i dopiero wejdzie z duphastonem..
Oj.. naczekam się na okres coś czuję....

I dlatego pytam o te moje dzisiejsze objawy.. czy to możliwe żeby to owulacja w takim wypadku była....

Skomplikowana biologicznie jestem..... mam to genetycznie po babci a pewnie naukowo mam to przez hormony czy cos...

kari ja robiłam badania i wiem,że dupek nie wpływa na badania ,a jutro mam badanie progesteronu i też dzisiaj się pytałam czy ma wpływ i nie ma :no:co do cyklu owu i długich cykli to jest wszystko możliwe bo moja szefowa była odstawiła tabletki w czerwcu 2012 r i do września nie miała okresu i lekarz jej duphaston przepisał i zaszła w ciążę nie zdążyła zamiesiączkować :-D więc gdzie logika ja się pytam ? jak mogła zajść ?:confused::eek: zastanawiam się do dziś

Zuzanka..
Bo mojej koleżanki ojciec jest ginekologiem i jutro ma dyżur 500 metrow ode mnie w szpitalu...
Może iść do niego?
Ale wtedy tę babkę musiałabym chyba już olać póki co....
Bo nie powiem jej przecież że wyniki mam i że sam mi się okres zaczął..
Oj nie wiem, nie wiem..

Mieszam sobie w głowie a Wam w wątku...:dry:

kari ja bym poszła do innego i powiedziała co i jak no nie można tak długo trzymać kobiety bez @ (okresu) no przecież organizm pewnie się domaga równowagi ,spróbuj pójść do innego zobaczysz co powie :tak:nie zaszkodzisz sobie

reklama
Do góry