reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma spokojnie i ja oponkę znajdę u siebie :-D:-D:-D, ale ze dziś święto to trzeba świętować. Jedna oponka w tą czy w tą:tak:
Co do opinii szpitala to ja myślę ze tyle ile ludzi tyle opinii, jedna babeczka przejdzie poród łatwiej i będzie szpital zachwalać a druga nie.
Moja mama co prawda 19lat temu rodziła mojego brata na ul. Kamieńskiego i przy porodzie wyrwali mu obojczyk:szok: a ja myślę ze własnie tam chciałabym rodzic:eek: (ale i tak będę szukać tam gdzie realizują porody rodzinne):sorry2:

reklama
Muma!! Super!
Potrzebuję takich pozytywnych myśli, bo moje jakoś zdmuchnęła ta Pani.. Pójde do niej tylko tego 8 marca żeby mi gratis zrobilła hormony i więcej już nie :)

A tak w ogóle to mam nadzieję, ze się nie obrazicie jak się wproszę na wątek skoro w tytule ( co zauważyłam dzisiaj) jest pierwsze dziecko po 30-stce....:rolleyes:

Kari - no ja też już jedno dziecko miałam jak się tu zapisałam :cool: Ale sobie zinterpretowałam temat, że to będzie moje pierwsze dziecko po 30stce bo pierwsze było przed ! :-D

Gatto - małe kroczki, lekko pochylona - ale to tylko pierwsze dni, potem się z tego gejszostwa wychodzi ;-):-)

u Nas tak sypie śnieg ,obłęd :szok::tak: ja właśnie przemeblowałam całą sypialnię ,łącznie z przestawieniem mebli :tak::-Dzrobiłam miejsce na kącik dla niunia komoda stoi ,łóżeczko dojdzie i piknie będzie :-)

Muma a słyszałaś ,że jak się nie zje w tłusty czwartek pączka to nie szczęścia będą :dry::-D:-Dhehe wymyślili co ......
kari zapraszamy do Nas trafiłaś na zajebisty wątek nie ma takiego w okolicy uwierz :cool2::tak:

no i nie miałam weny rano a teraz opętana jakaś jestem idę za kuchnię się biorę :-D

zuzanka - ja pączka obowiązkowo zjem !!:tak: Tylko,że jakbym zaczęła robić te oponki czy faworki to by było całe wiadro i 'musiałabym' to zjeść :-D
Jasne, że nie ma takiego drugiego wątku, jak czasem inne podczytuję to albo smutek , albo kłótnie, albo poziom - delikatnie powiem - nieco inny:-p

Dziewczyny, ja kilka dni szukałam, podpisywałam i jakoś.. nie bardzo... także ciesze się, że jesteście takie otwarte:)

A teraz pytanie z serii bb głupich..

Okres miałam ostatnio w grudniu:cool:
a dziś strasznie bolą mnie jajniki i mam lekko lepki, przezroczysto-bialawy ślu.. czy to możliwe że to owulacja??? (wiem.. matka 2 dzieci i zero wiedzy...:no:)

Muma- dostałaś ode mnie priva.. bo nie wiem czy dobrze wysłałam..

Ostatnia edycja:
Zuzanka! problem w tym, że mąż mi jutro po 20 wraca ze Szwecji.. więc pewnie nic z tegooo..
Poza tym czy to możliwe, że mam jednak cykle owulayjne, choć ten trwa już ponad 60 dni....

No i czy jeśli to owu to jutro wieczorem za późno na działanie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry