reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl..........................caterina ty masz wykres do czapy??????????????????????spójrz na mój lepiej:-(...DZiś tłuściutki czwartek:tak: pieczecie cosik dobrego?????????ja nie,nie mam czasu przed 2 zmianą za bardzo.....pewnie pączka w sklepie kupie sobie jak do pracy jechac bede.Ale w sobote planuje chrusty upiec:tak:,przyjedzie kuzynka z synem na kilka dni,wiec do kawki na sobote jak znalazł będą...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Pączki,

Ja na chwilkę życzyć Wam miłego dnia :-)
Dziś mam w planach jakieś porządki ale będę zaglądać;-)

Witaj Kari 79 - ja za chwilę skończę 39 lat , w październiku na swiecie pojawił się mój Synek :tak: Staraliśmy się 9 mcy;-)
Trzymam kciuki za powodzenie Twojego planu i podziwiam taką decyzję :tak:

Buziaki dla wszystkich:-)

Hej baboki

Zuzanka
mam identyczna komode!!!! Jest bardzo fajna, bo sa szuflady glebokie i duzo sie w nich miesci hihi. A z jakiego forum cie wywalili??? :szok::szok::szok:Oj ty niegrzeczna, ty!!:-D

U nas nie ma tlustego czwartku dzisiaj tylko jest tlusty wtorek za tydzien :-D:-D

A Kok.o gdzie sie podziala??

cześć dziewczyny

ja się witam ,jakoś spać nie mogę ,:eek::confused:wstałam dzisiaj przed 8 :cool:byłam u przyjaciółki na kawie mam przez ulicę zarzuciłam dres i poszłam ,ale mam lenia nic mi się nie chce !!!:dry:

caterina z takiego od czapy wykresu dzieciaczki wychodzą :tak:

Gatto miałam napisać wczoraj "jestem z Ciebie dumna ,no z takim brzuchem to nie lada wyczyn zrobić takie akrobacje :****" Gatto byłam kiedyś na jakimś i zablokowali mi dostęp ale nie wiem czy nie za wulgaryzmy wiesz jak pisałam ,niż za to ,że coś mówiła ;-)bo szczerość a szczerość też można inaczej odebrać ale chyba admin zablokował dojście za przekleństwa ,które się pojawiały ;-)

Ostatnia edycja:
ja "wciągłam"2 pączusie:szok:...ale co tam...dzis wyrzutów sumienia nie będe miała z tego powodu hi hi,Adas rano był w szpitalu w laboratorium,zawiózł nasienie do badania,pani powiedziała,ze koło poniedziałku-wtorku wynik powinien juz byc......ja jutro rano na prolaktyne jadę.W sobote do południa na jakies zakupy chcemy jechac,Teraz wyprzedaze to może cos fajnego,a taniej można kupic,w sumie to Adam za jakas kurtka chce się rozejrzec na zime,to miałby nowa jak znalazł, a ja zobacze jak mi sie cos spodoba to sobie kupię;-)WITAJ KARI 79.....miło cię tu gościć...:tak:Gatto w piżamce jeszcze jestes??!!!ale Ci fajnie,no!!!!!!!!!a co tam...leniu**** ile sie da hi hi hi!!a,mi lewy jajcor daje o sobie znac,ze hej!!!!!!!od samego ranka go czuję....

eeeloooooołllll:-)
witam sie o dziwnej porze, bo me dziecie, o dziwo, zasneło teraz:confused::eek::confused: Zwykle marudzila i kazala sie "zabawiac" o tej porze:eek: No ale niech se spi;-)
witaj Kari .. i radze gina zmienic:tak: Jakies przedpotopowe poglądy i wiedze ma ten Twoj. A tak w ogole to jak jeszcze ktos napisze ze stare doopy jesteśmy bo po 30-ce, to sie osobiscie wybiore i skopie ten pomarszczony tylek:wściekła/y: Ginowi tez;-):-)
Gatto hyhyhy ja tez dokonalam tego wyczynu na tydzien przed porodem:-D ba! nawet eM nie musial mi nigdy butow wiazac czy skarpetek zakladac:-D Lata treningu i taka porozciagana jestem!;-):-):-D
zuzka ładna komoda, tez kolo niej chodzilam w Ikei i rozważałam, ale w koncu inna kupilismy. Nie pisalam wczesniej, ale ciesze sie, ze eM poszedl po rozum i ładnie przeprosił. Noooo :tak::-)

Ja czekam na rodzicow, bo zapowiedzieli sie,ze wpadna na chwile... pewnie zapas pączkow i chrustu (yyy znaczy faworków;-))przywiozą;-)

miłego dnia dziewczynki :****** i smacznych pączków w duzych ilościach :-)

Ostatnia edycja:
chyba zaraz strzelę oponki szyszunia apetytu mi narobiłaś ,ale jak na razie wziełam się za sypialnie i przemeblowanie robię hehe :tak::-D

kok.o no mojemu M wpadła w oko i nie mi się podobała więc dałam mu okazję,żeby i on coś od siebie kupił bo przecież jego nosi bardziej mam wrażenie niż mnie :-D;-)

reklama
Piekna z tej wsi co Ty;-):-) , wschodnie rubieże:happy2:
zuza ja swojemu tez sie nie wtracalam do skłądania mebli:-) a jaki zadowolony byl jak poskładal lozeczko, komode (a wczesniej szafke) i zadna zbędna czesc mu nie została;-):-)

A takie oponki jak z linka moja mama robila jak bylam mała... smaki dziecinstwa mmmmniam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry