reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej kobitki

miałam przyjaciółkę na zabiegi a teraz siedzimy z M i podziwiamy komodę ,którą złożył sam a jaki dumny :-);-)
kari witaj słuchaj się Tych "starych"wyjadaczek od badań i mierzenia tempki ,porób kochana badania i trzecie się ustrzeli na wakacje !!! i jak mówią zmień gina jak nie można jak wszystko można nie jedna ma tutaj za sobą historie i tematy ,które warto posłuchać

a tak w ogóle jestem zuzu jak to szyszunia mnie nazywa :rofl2: zuźka mam 32 lata zero dzieci ,ale staranka od 9 lat ,teraz moja kolej na za ciążenie ,proszę się tutaj przede mną nie wcinać bo miejsce sobie trzeba wykupić !!!!....żartuję kochana obyś jak najszybciej doczekała się trzeciego upragnionego :-D:tak::tak:a dziewczyny wiedzą co piszą!!!!

Zrobilam TO!!

z wielkim trudem....ze wstrzymanym oddechem.....

w dziwnej pozycji, ale zrobilam!!

Jestem z siebie dumna!!

Na tydzien przed porodem obcielam sobie paznokcie u nog! SAMA!!:-D

hej kobitki

miałam przyjaciółkę na zabiegi a teraz siedzimy z M i podziwiamy komodę ,którą złożył sam a jaki dumny :-);-)
kari witaj słuchaj się Tych "starych"wyjadaczek od badań i mierzenia tempki ,porób kochana badania i trzecie się ustrzeli na wakacje !!! i jak mówią zmień gina jak nie można jak wszystko można nie jedna ma tutaj za sobą historie i tematy ,które warto posłuchać

a tak w ogóle jestem zuzu jak to szyszunia mnie nazywa :rofl2: zuźka mam 32 lata zero dzieci ,ale staranka od 9 lat ,teraz moja kolej na za ciążenie ,proszę się tutaj przede mną nie wcinać bo miejsce sobie trzeba wykupić !!!!....żartuję kochana obyś jak najszybciej doczekała się trzeciego upragnionego :-D:tak::tak:a dziewczyny wiedzą co piszą!!!!

Pewnie nie jestem pierwsza która CI powie, że już Cię lubi :)
Wiesz, że najdziwniejsze jest to, że starając się o trzecie czuję się tak samo jak wtedy gdy czekałam na pierwsze w życiu II kreski..
Wiem, to egoistyczne..
i wiem, ze w ogóle nie powinnam narzekać, marudzić Wam tutaj itd... (jakby co wyrzucicie mnie z watku, ok?? Będziecie ignorować itd itp)

szyszunia komódka biała
BRIMNES Komoda, 3 szuflady - IKEA

łóżeczko też ma takie być :-);-)

Kari mnie mało kto lubi bo ja mówię co myślę :confused2::laugh2: hehe wywalono mnie ostatnio z forum :laugh2::angry::rofl2::confused2::eek::szok::-D hłe hłe prawie mnie zdegradowano bo powiedziałam co myślę ,ale wiem,że nie łatwo jest przyjmować krytykę ,ale na Naszym forum mamy dziewczyny w sam raz ,każda każdej powie co ma na myśli i co trzeba i za to je i "aj low ju" :tak: od samego początku trzymamy się i każda napisze co trzeba ;-):tak:

reklama
Ahoj kobitki z samego rana:-)
Piszę przed pracą bo potem nie wiem jak to będzie z dopchaniem się do kompa :dry:

Gatto i Ani@k znacie takie powiedzenie...Gdyby babka miała wąsy to by dziadkiem była... ?
Baby z brodą to te co mają za dużo testosteronu :-p

Gatto
jestem z ciebie dumna :-p To nie lada wyczyn :cool2:

Pozdrawiam z ciemnej strony wschodu :cool2:

P.S : Wykres mam całkowicie od czapy :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry