Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dopiero w domu odczytałam i tez się bardzo zdziwiłamCaterina a na co ten poziom testosteronu???jak jest za dużo to co wtedy??? kurcze nawet nie pomyślałam ze to może być problem..
![]()

zuźka mam 32 lata zero dzieci ,ale staranka od 9 lat ,teraz moja kolej na za ciążenie ,proszę się tutaj przede mną nie wcinać bo miejsce sobie trzeba wykupić !!!!....żartuję kochana obyś jak najszybciej doczekała się trzeciego upragnionego 

a dziewczyny wiedzą co piszą!!!!

BRAWO!
hej kobitki
miałam przyjaciółkę na zabiegi a teraz siedzimy z M i podziwiamy komodę ,którą złożył sam a jaki dumny :-);-)
kari witaj słuchaj się Tych "starych"wyjadaczek od badań i mierzenia tempki ,porób kochana badania i trzecie się ustrzeli na wakacje !!! i jak mówią zmień gina jak nie można jak wszystko można nie jedna ma tutaj za sobą historie i tematy ,które warto posłuchać
a tak w ogóle jestem zuzu jak to szyszunia mnie nazywazuźka mam 32 lata zero dzieci ,ale staranka od 9 lat ,teraz moja kolej na za ciążenie ,proszę się tutaj przede mną nie wcinać bo miejsce sobie trzeba wykupić !!!!....żartuję kochana obyś jak najszybciej doczekała się trzeciego upragnionego
a dziewczyny wiedzą co piszą!!!!
No tak mniej więcej, ile dasz radęAaa właśnie babeczki mam takie pytanie, czy przed porodem trzeba sie "tam" dokładnie wydepilować?![]()

hehe wywalono mnie ostatnio z forum 

hłe hłe prawie mnie zdegradowano bo powiedziałam co myślę ,ale wiem,że nie łatwo jest przyjmować krytykę ,ale na Naszym forum mamy dziewczyny w sam raz ,każda każdej powie co ma na myśli i co trzeba i za to je i "aj low ju"
od samego początku trzymamy się i każda napisze co trzeba ;-)

To nie lada wyczyn