reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

fajowo jest nas juz 3 ( Ty , Kasica i ja) zdradzisz gdzie rodziłaś we wro?
Zuzu te oponki to tak prosta sprawa ze ho ho! Nic prostszego nigdy nie robilam, uwierzysz:-D:-D:-D

reklama
ja na brochowie w szpitalu miałam robiona histeroskopie rok temu!!!!!!!!!!!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!lekarz ginekolog,gorzej niż OKROPNY!!!facet z powołaniem sie minął i już!!!miałam skierowanie itd a on WIELKĄ łaske mi robił,ze zagieg mi wykonał!!kawał ham i tyle!!!!wiec ja mam nie miłe wspomnienia....ze szpitala na brochowie..Miał 100o pytan do....kurw...mać...skoro mam skierwoanie to z ksiezyca go nie wyczasnęłam no nie??!!a po co to pani??czy to cos da ten zabieg??czy to cos zmieni?????takie pytania mi zadwwał...człowiek rzekomo wykształcony!!!!!!!!!:confused:

Muma zszyli mnie ladnie, na kazdym obchodzie ogladli mi ta blizne i pochwały zbierałam ( znaczy krawiec zbierał;-)) Teraz juz jest ok, czasem tylko czuje troszke ta blizne, ale mam jakby zdretwialy brzuch w jej poblizu. Ale to podobno normalka.Dwa pierwsze dni po cc byly masakryczne, ledwo do lazienki dalam rade doczłapać (jak zgarbiona gejsza;-)).

kasica kurcze.. to na jakiegos buca trafilas:-( No zawsze w gromadzie ludzi znajdzie sie taki typek:tak: Wiekszosc jednak tam jest w porzadku... A i wsrod poloznych tez byly larwy jedne, ale wiekszosc jednak byla bardzo pomocna i mila:tak:
A!! i zalezy tez, na ktorym pietrze lezysz;-) Bo na kazdym jest inny zestaw lekarzy i poloznych. Ty pewnie na 3-cim bylas, na gin.operacyjnej. Ja zwiedzilam 6,5, i 3 pietro tego szpitala, i powiem, ze na 5 (poporodowym) bylo najgorzej, tam jest mnostwo mam z dziecmi i polozne nie wiedza w co rece najpierw włozyć.Troche za malo tego personelu jak na taka liczbe pacjentow. masakra troche. Ale na 3-cim jest spokojniej;-)

Ostatnia edycja:
koko ta 'drętwota' w okolicach blizny to nawet do roku jest... A o chodzeniu jak gejsza to też coś wiem :-) Niedługo Gatto gejszą zostanie ;-) Cieszę się, że już wyszłaś z Ewcią na prostą , buziaki dla Was :tak:

Szyszka -
fajne te oponki ale ja narazie swoją mam:-D

nie wiem jaki to lekarz był...nie polak...nazwisko miał na litere D....(nie bede pisała całego nazwiska),ale kawał skurwys..........powiedział mi taki tesks"po co pani ta histeroskopia'??ja mówie,ze mam skierwoanie,i szukam pomocy,przyczyny poronien ,a on do mnie tak"TO POMOCY MOŻE PANI SZUKAC W MEKSYKU NAWET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:kurw...mac szczena mi opadła!!!!A ja do niego tak "JAK BEDZIE TAKA KONIECZNOŚĆ TO I DO MEKSYKU POJADĘ PO POMOC"!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIEC ja nie polecam tego szpitala!!!mam okropne wspomnienia!!!pielęgniarki tez okropne pizd....!!!!!!!!!!!!

kasica a może on po prostu z Meksyku był ???;-)
Na mój szpital też dużo kobitek bardzo narzeka , ja to chyba dziwna jestem :-p

reklama
mnie rano przyjeli,a po południu taka dziewczyna przyszła...poroniła ciąże,ale długo krwawic nie zaczynała i na zabieg zgłosic się miała....ale nastepnego dnia rano sama zaczełą krwawic i lekarz wziąła ja na usg czy na ten zabieg,sam nie wiem.....ale to inny lekarz niz ten co mi robił histeroskopie...i wiecie co on jej powiedział??zaczła ja badac,usg robic i powiedział jej tak"MACICA SAMA SIĘ OCZYSZCZA..............FARFOCLE JUZ LECĄ"!!!!!!!!!!!!!!nie skonentuje tego!!ale jego to w ryj był jebł....!!!!!!!!!!!!wiec to jest opis 2 lekarzy ze szpitala na brochowie!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry