reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cze Kari ja jestem staraczką od 19 miesięcy :tak: i mam 32 lata tzn 33 skończę w październiku;-)
A gin ci to powiedział ?? Badania jakieś robiłaś ??

Powiedziała mi że przy moich niregularnych okresach plus wiek (poczułam się stara...) to mam się nie nastawiać na dzidzię... i cud że wcześniej tak mi się udało....
Badania zrobie jak pojawi sie okres w końcu (nie mam już 2 cykl a w ciązy nie jestem)

reklama
Kari a monitoring chociaż raz Ci zrobiła czy w ogóle rosną pęcherzyki??? a progesteron kazała zbadać??? jeżeli mówi że na dziecko nie masz co liczyć to zleciła Ci np. rezerwę jajnikową zrobić???? czy po prostu tak na sucho.. taka pewna siebie jest??? dziwne trochę.. może warto pomyśleć nad zmianą gina, co???

a z jakiego miasta jestes????

Ani@k, Katerina- Z pierwszym dzieckiem miałam problem, owulacja prawie żadna.
Clostylbegyt dostawalam i regulacja duphastonem. 4 msce starań z tymi specyfikami i jakies 6-7 wcześniej bez niczego.
Z drugim zaszłam od razu po odstawieniu tabletek anty..

ginka powiedziała na sucho, bez badań....

Kari my tu już wszystkie to wałkowałyśmy.. na początek.. mierzysz może temp.??? temp. fajnie pokazuje czy owu występuje czy nie..
po drugie monitoring.. co najmniej dwa razy aby zobaczyć czy pęcherzyk rośnie i czy pęka..
kolejna sprawa - masz długie pewnie bezowulacyjne cykle.. Katiuszka nasza tak miała (teraz bawi Julusia), przedewszystkim poziom progesteronu... masz już dwójkę dzieci, nie wierzę ze nie masz szans na trzecie dziecko!!!
chyba mi trochę chaotycznie wyszło.. :zawstydzona/y:

Ani@k ale jak to nie chcesz wiedzieć :-p Ale my z Gatto chcemy :rofl2: Daj namnamiary na swojego gina to my się z nim połączymy i wyciągniemy z niego tą tajemnicę :-p:cool2:

No wlasnie, dobrze wymyslilas Caterina!!

Kari, to jakas dziwna gin:baffled: ja bym sie jak mamut poczula w takim razie! Jak ma olewajacy stosunek to zmien lekarza na mily Bog, bo szkoda czasu i nerwow tracic.

Ani@k i Gatto dobrze gadają słuchaj ich Kari . Mi mój gin nie powiedział ze jestem wiekowa tylko że czasu mam mało i spieszyć się trzeba :tak:

Gatto taką chwilową galopującą myśl miałam :-D Bo ostatnio to jakiś zanik mózgu mam i pamięć już nie ta :szok: Normalnie SKS

reklama
Kari my tu już wszystkie to wałkowałyśmy.. na początek.. mierzysz może temp.??? temp. fajnie pokazuje czy owu występuje czy nie..
po drugie monitoring.. co najmniej dwa razy aby zobaczyć czy pęcherzyk rośnie i czy pęka..
kolejna sprawa - masz długie pewnie bezowulacyjne cykle.. Katiuszka nasza tak miała (teraz bawi Julusia), przedewszystkim poziom progesteronu... masz już dwójkę dzieci, nie wierzę ze nie masz szans na trzecie dziecko!!!
chyba mi trochę chaotycznie wyszło.. :zawstydzona/y:

Mówiąc szczerze NIC nie robię..
Dopiero od 2 tyg wiemy, że chcemy trzeciego dzidziusia.. jakoś nam brakuje jeszcze Jego/Jej...

Mówcie mi szybko jak i GDZIE te temperaturę mierzyć!!

Dziewczyny! dziękuję, że tak mnie wspieracie już od pierwszych postów.. tego mi trzeba !!!

Ta ginka to bliska znajoma mojej przyjaciółki, podobno rzeczowa i konkretna..
Mam czekac na okres, jak sie nie pojawi do nastepnej wizyty-8 marca to da mi duphaston.
Kazała zronić TSH LH i.. testosteron równiez.... ale musze mieć okres bo to 2,3 dzień miesiączki..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry