reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma same zielenie :-) nie, no żartuję.. w sumie dziewczynka w niebieskich ciuszkach też może chodzić.. a różowe.. hmm nie za bardzo lubię ten kolor.. więc nawet jakby miała być Córka.. to rzadko by w różu chodziła :sorry: i na odwrót..

choć nie wiem co będzie jak wejdę do sklepu dziecięcego..

Zuza no wiesz.. ja mam teraz podwójną moc ;-):-)

reklama
Ani@k -Ty w ogóle wstawiaj zdjęcie świeże !! Ja se spojrzę i będę wiedziała ale Ci nie powiem !!:-p:-D

A jutro Tłusty Czwartek, zastanawiam się nad faworkami, tylko czy mi Synek pozwoli je usmażyć ? :baffled::happy:

Trochę przesadzam, ogólnie baaardzo zgrzeczniał ostatnio, bawi się sam rączkami lub nawet zabawkami.
Nie może być nudy po prostu u niego , coś się musi dziać:-)

Muma :-) z brzucha nic nie odczytasz bo pełen fałd.. a jutro będę miała świeżuteńkie z usg - też nie sądzę ze już bedzzie widać..

Nie nie Ani@k zadnych skurczy czy plamien nie nalezy mi zyczyc, bo to jest niebezpieczne dla mojego i Gattinki zdrowia. Lepiej jakby nic sie nie dzialo do 15go. A Walentynek nie cierpie wiec lepiej niech mala w brzuchu siedzi:tak:

Zuza romantyczny wieczor ty szykuj jak najbardziej, potem na drugi dzien zrobisz tesciora i voilà !! :-D

boszsz tak niedawno srałaś Gatto po gaciach przed wizytami.. a tu już zaraz finał! nie wiem kiedy to tak zleciało!!! a jak u was przedstawia się sprawa urlopu macierzyńskiego??? już wtedy 100% płatne jest??? bo teraz masz 80%, tak???

Gatto tak jak dziewczyny piszą ale się u Ciebie zleciało:):)

zuzanko mi się przypomniało że mi się też śniło że byłam w ciąży i jakoś tak bardzo szybko chyba 2 tygodnie później test pozytywny

reklama
Muma - mi powiedz! na privie, bo jak się okaże, że chłopak to muszę szukać nowej synowej:-D do Kok.o się będę uśmiechac wtedy:-D
wrzuciłam Wam na kółko zdjęcie jak się gwiazdula śmieje. mam ubaw nieziemski, bo co ją zaczynam łaskotać to mała w rechot

Ania - ja w 9 już miałam normalne

a gdybyście chciały coś na smyk.com kupić to wpiszcie kod LuxMedSmyk - obniża wartość o 10%

i jakby któraś chętna na tantuum rosa i purelan to niech podeśle adres na priv - zostało mi

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry