reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć

Muma :****** za dobre słowo :tak:

u nas w porządku.. miałam okazję oglądać.. jak to nazwał lekarz 'Baby Dance' :-) powiedział ze mi coś pokaże.. i przełączył widok najpierw na 3D potem na 4D - niesamowite!!!!!!!!!!! (prawie jak zdjęcia Taszy ;-))
Wszystko co ma się mieścić w normie - mieści się w normie, Dzidzia ma się dobrze -wszystko na swoim miejscu - jestem przeszczęśliwa :-):tak:

Caterina i po strachu!!! i teraz jak to Gatto powiedziała - cza zapylać :tak:
Tasza świetny 'inny świat'!!!!!!!!!!!!! nie chciało się Wam pewnie wracać, co???
Alex__ dziś odebrałam ciuchy, szły do mnie od dojczlandów przez Warszawę :-D - ogólnie jestem mega zadowolona, parę ciuszków jest w sam raz.. część będzie czekać na powiększenie moich gabarytów ;-)
jeszcze raz dzięki za cynk :******

reklama
Tasza! Piękne zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chciałabym kiedyś zaliczyc taka podróż.. ech....

W ogóle mam ostatnio zachowania wariatki.
Tak straszną miałam ochotę na drożdżówki z Sowy że pojechałam po dzieciaki do szkoły okrężną drogą nadrabiając ok 25 minut drogi.... Co to będzie jak naprawdę zaciążę kiedyś...

Macie jakiś fajny przepis na smaczne ciacho? Najlepiej jakieś mniej popularne niż sernik czy makowiec :)?

Ani@k ciesze sie bardzo!!cudowne wiesci!!
Moja mala juz godzine na cycu i nadal glodna. Strzelic se w leb idzie normalnie;(

eloooołll:-)
Ani@k świetnie, ze wszystko w najlepszym porzadku!!:-) ciesze sie:-) hyhy pewnie ryczałaś jak bóbr;-)
Gatto cierpliwości, a będzie Ci to wynagrodzone:tak: Ja przez 4-5 tyg. tak miałam, Młoda non stop na cycu wisiała i tez i tak musiałam dokarmiać. Ale mówie Ci, bedzie lepiej:tak: tylko uzbrój sie w cierpliwość:tak: A jeszcze to wiszenie na cycu moze być spowodowane nie głodem, a potrzebą bliskości z mamą... wiec przytulaj i niech sobie cyca ile chce. A eM niech w domu wszystko robi;-)

Kari a te drożdżówki to z jakiej Sowy?? macie jakąś supercukiernie SOwa? ...

Hejka :-)

Gatto -naprawdę uwierz, z obydwojgiem do 6 tygodni pierwszych miałam czasem takie sesje po 2-3 godziny. Przysypiają , ulewa się ale chcą jeść no to jedzą i w końcu wychodzisz na prostą :tak: Będzie dobrze !!!

Kari ja piekę tylko sernik, szarlotkę i z owocami ciasta ale kobitki z tej strony mojewypieki biorą fajne przepisy:tak:

My w poniedziałek byliśmy na usg bioderek (zapóźnione ale na szczęście wszystko OK) i na zakończeniu badań tokso.
Tam Olka zważyli i już mamy 7100 i pewnie do 70 cm dobija. Chodzimy w rozmiarze 74;-) Nieźle jak na 4 mce:-)
Ale dzięki temu jest szczupły. Mnie tam wszystko jedno, może być koszykarz byleby był szczęśliwy:-)

Miłego dnia Dziewczynki !!!

Dziewczyny nie pocieszylyscie mnie wcale....:-(wychodzi na to, ze bede sie meczyc...potem wyjde na prosta i za chwile bede musiala przestac, bo musze sie poddac tej kuracji jodoaktywnej juz bez mleka w cycu:-:)-:)-( K....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gatto moze spójrz na to tak: dopóki możesz to dajesz Małej najlepsze jedzonko jakie moze mieć. To już siła wyższa ze wcześnie musisz ją odstawić, ale jeszcze przez kilka tygodni mozesz karmić ja swoim pokarmem. Dostaje to co najlepsze.:tak: NAwet te kilka tygodni jest cenne.
buziaki :**

Podpisuję się pod tym co napisała kok.o :tak:

A my wróciliśmy z dłuuugiego spaceru i jest WIOSNA !!!:-):-):-)
Ptaki nap.. na całego , wszystko płynie i jest ciepło !!:tak:

reklama
Wiem wiem dziewczyny, na razie walcze:tak:
Ja tez sie juz nie moge doczekac kiedy z nia wyjde! u nas na razie pada..wiec nici ze spaceru, ale jutro mamy pediatre to opytam wszystko.

Do góry