Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witam sie na chwilkę bo zaraz spadam do pracy
i wrócę późno ... Ten tydzień w ogóle zapowiada się nieciekawie czasowo się znaczy ...

ehhh no wybaczcie dziewczyny :*** ja jeszcze oszołomiona remontem :*****
ehhh no Biała Piska wiesz,że ja tam chodziłam do Technikum Rolniczego :-)a na piffko koniecznie muusimy się umówić zwłaszcza jak blisko mieszkacie ;-)
;-)
no i jeżeli już sami nie pamiętacie o co poszło to po co się prztykać bez sensu??? Bzzzz ma rację, rękę do chłopa wyciągnąć..
a powiedz.. uprawiasz jeszcze zumbę???
(no i choć nie mam miejsca marzy mi się obudowana pralka
)
eM mnie pyta jak to jest.. ale trudno dokładnie opisać.. tak jakby ktoś od środka ćwiczył 'wypychanie'.. czkawki jeszcze nie czuję ale za to widziałam na usg..
Juluś padł wczoraj, obudziłam go na jedzenie, trochę się rozbudził i myślałam, że zero spania pewnie do północy. Ledwo odłożyłam go na nasze łóżko, a on już zasnął
i spał do 1-szej. Jakoś tak dziwnie się obudził, bo przeważnie to o 4 daje znać, ze coś chce. W kazdym razie zrobiłam mu butlę z nikłą nadzieją, że ją wypije...a on cichutko, bez krzyków wszystko wypił
:-) POtem kolejna flacha o 7 rano, znowu bez afer i spanie do 10
Muszę przyznać, że wyrobił się ten mój synuś
ftu..ftu...żeby nie zapeszyć
ja już miałam pierwsze szczepienie, ale Mały płakał:-(następne mam 30 kwietnia, czyli w przyszły wtorek, ale już sram po gaciach, bo idę sama. Na pierwszym byłam z tesciową, to zawsze lepiej...no ale jakoś damy radę. A powiedz mi, we Włoszech macie takie standartowe szczepienia? czy dokupujesz coś tak jak robią to dziewczyny w POlsce? tutaj chyba się nie dokupuje, przynajmniej ja nic nie wiem o tym
więc co się teraz dziwisz?!!!;-) Ty się nie dziw, tylko pisz jak się ma ta doopa

niech chłopaki- robotnicy też mają coś od życia

Twoja łazienka jak dla mnie bomba!
;-):-) 

no wiesz ,lubie dreszczyk emocji ale bez przesady 

nie dam się podglądać