jasani
Fanka BB :)
A jaki jest u Was problem? Tylko z nasieniem? Partner przyjmuje jakieś suplementy? In vitro to nie koniec świata. Może trzeba porozmawiać z innym lekarzem.Jest opcja invitro albo inseminacja z nasieniem dawcy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaki jest u Was problem? Tylko z nasieniem? Partner przyjmuje jakieś suplementy? In vitro to nie koniec świata. Może trzeba porozmawiać z innym lekarzem.Jest opcja invitro albo inseminacja z nasieniem dawcy
A mogę wiedzieć dlaczego in vitro nie wchodzi w grę? Może warto abyś Ty się przebadała.Wiem ale nie chcemy invitro
Cały czas mąż przyjmuje Suplementy i na własną rękę i leki od lekarza wyniki sie poprawiły ale nic to nie zadziałało.
To są typowe badania immunologiczne i genetyczne. Warto też zbadać kariotypy. Do tego mutacje, trombofilia.Tego nie robiłam... a co to takiego??
Te badania prawdopodobnie tylko prywatnie będziesz mogła zrobić. Przynajmniej część z nich.Zapytam lekarza o to ale dopiero 16 marca
ja bym się na twoim miejscu zastanowiła nad in vitro. Sama jestem po 2 iui i jednym in vitro. W sumie 3 razy byłam stymulowana do iui. Nic nie wyszło. Przy in vitro pierwszy transfer i ciaza (niestety trwała krótko) teraz obecnie przechodzę 2 stymulacje do in vitro i w poniedziałek punkcja. Z biegiem czasu żałuję że podchodziłam do iui. Od razu mogłam. Zacząć procedurę in vitro. Koszt większy fakt ale jak podliczyłam ile wydałam na te 3 stymulacje do iui i koszt ivf to praktycznie wyszła mi ta sama kwota. Korzystamy z nasienia dawcyJest opcja invitro albo inseminacja z nasieniem dawcy