reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

10 dni po ovitrelle

reklama
Przepraszam za te pytania ciągle ale wśród znajomych i bliskich nie mam nawet kogo zapytać , bo raczej nikt tak nie monitoruje owulacji. Dziękuję bardzo wam🥳
Możesz pytać.
Ja dopiero idę w 15 dzień cyklu bede posiłkować się testami owulacyjnymi zeby nie przegapić owulacji .mam nadzieję że bede po żeby zastrzyku nie podawać

Możesz pytać.
Ja dopiero idę w 15 dzień cyklu bede posiłkować się testami owulacyjnymi zeby nie przegapić owulacji .mam nadzieję że bede po żeby zastrzyku nie podawać
Trzymam kciuki🙏
Mi się udało dostać na teleporade do innej ginekolog. Moja będzie we wtorek a nie wiem czy leki po owulacji brać..Wysłałam jej zdjęcia i opis USG . Uznała , że to nie jest prawdopodobnie owulacja a pęcherzyk nie pękł lecz tylko się zapada więc może jeszcze urosnac..🤯 mam powtórzyć usg jutro lub w czwartek

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki🙏
Mi się udało dostać na teleporade do innej ginekolog. Moja będzie we wtorek a nie wiem czy leki po owulacji brać..Wysłałam jej zdjęcia i opis USG . Uznała , że to nie jest prawdopodobnie owulacja a pęcherzyk nie pękł lecz tylko się zapada więc może jeszcze urosnac..🤯 mam powtórzyć usg jutro lub w czwartek
I kogo słuchać a moja ginekolog przyjmuje tylko we wtorki.. chyba pójdę jutro na usg

Trzymam kciuki🙏
Tez miałam że ładnie rosły,później się zapadły ale nie rosły dalej ,

reklama
reklama
Do góry