wiktoriasleczka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, czy to jest normalne że w 10 tyg tak mnie rwa krzyże ? W odcinku lędźwiowym, a dzisiaj to już od rana mam takie rwanie nisko. Mam też tylozgiecie macicy. Będę wdzięczna za odpowiedzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak tylko zobaczyłam nie caly twój post od razu myślałam że masz tyłkozgięcie macicy. Też tak miałam to normalne. A mam pytanie jak dlugo się starałaś o dzidzie?Cześć dziewczyny, czy to jest normalne że w 10 tyg tak mnie rwa krzyże ? W odcinku lędźwiowym, a dzisiaj to już od rana mam takie rwanie nisko. Mam też tylozgiecie macicy. Będę wdzięczna za odpowiedzi
w 2 cyklu zaszłam, ale ja miałam stymulację i owulację sprawdzaną na usg. Mam pcos rozległe.Jak tylko zobaczyłam nie caly twój post od razu myślałam że masz tyłkozgięcie macicy. Też tak miałam to normalne. A mam pytanie jak dlugo się starałaś o dzidzie?
Nie myslalas o wizycie u psychologa? Kojarze inne twoje wpisy i wydaje mi sie, ze kazdy objaw wywoluje u Ciebie najgorsze mysli.w 2 cyklu zaszłam, ale ja miałam stymulację i owulację sprawdzaną na usg. Mam pcos rozległe.
Te rwanie krzyża to jedno, ale też mnie rwie trochę podbrzusze, mam nadzieje, że to normalne. Strasznie mnie stresuje każdy dzień![]()
tak mysle, chyba mam nerwice lekowaNie myslalas o wizycie u psychologa? Kojarze inne twoje wpisy i wydaje mi sie, ze kazdy objaw wywoluje u Ciebie najgorsze mysli.
Warto nauczyc sobie radzic z takimi lękami, do konca ciazy zostalo Ci jeszcze bardzo duzo czasu, ten czas nie powinien byc tak silnie stresujacy.
dziękuje za wsparcie, to wiele dla mnie znaczy. To właśnie nie są jakieś mocne bóle, tylko takie ciągnięcia.Możliwe,że tam już zaczyna powoli się wszystko przesuwać. Może udaj się do uro/ fizjoterapeuty jeżeli jest to mocno uciążliwe to może jakieś ćwiczenia pokaże. Niestety - przed Tobą jeszcze sporo czasu i często będzie coś pobolewało bo macica rośnie razem z dzieckiem i rozpycha narządy, rozciąga ścięgna i skórę. Bądź dobrej myśli![]()
![]()
No może być tak że macica się tobie rozszerza temu ciągnięcie w podbrzuszu. Też tak mialamw 2 cyklu zaszłam, ale ja miałam stymulację i owulację sprawdzaną na usg. Mam pcos rozległe.
Te rwanie krzyża to jedno, ale też mnie rwie trochę podbrzusze, mam nadzieje, że to normalne. Strasznie mnie stresuje każdy dzień![]()