• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

100 pytań do... :-)

reklama
No właśnie w foteliku samochodowym nie ma żadnego problemu, bo młoda zna go od urodzenia i po prostu nie wie, ze mogłoby być inaczej :-) ale w wózku to ona lubi np. na brzuchu jeździć :sorry: No nic, trzeba będzie spróbować, bo w gondoli to już zdecydowanie nie ma miejsca dla mojego dziecka..

Dziewczyny korzystające już ze spacerówek, jak wasze dzieci znoszą notoryczne przypięcie pasami?
Właśnie przerabiam z Gabrysią przypięcie do krzesełka i delikatnie mówiąc, pasy ją wnerwiają :baffled: To co będzie na spacerach???

Jak na razie u Ani nie mam z tym problemu:nie denerwują ją ani pasy z fotelika ani z leżaczka. Zobaczymy niedługo jak będzie z pasami w krzesełku do karmienia ;-)

pabella, mój nie lubi pasów, bo koniecznie próbuje usiąść, a jeździ w pozycji półleżącej. Oczywiście nie daje rady usiąść, ale walczy z pasami jakby to była ich wina. Jak już się strasznie wkurza i nie mogę go niczym zająć, to go odpinam i biorę na chwilę na kolana na ławce, żeby pooglądał świat. W gondoli też jeździł na brzuchu i też mi tego brakowało, ale jakoś się przestawiliśmy. To będzie taki trudny okres przejściowy aż nie nauczy się siadać :)

Pabella no i u nas posżła w ruch spacerówka. PAsy zostały potraktowane jakby ich nie bylo wiec jest spokój:) nie wyobrazam sobie jakby dwojka maluchów zaczeła by mi sie szarpac zeby sie z nich wydostac. Chyba bym kazała wyciac dziury w na nogi w gondoli i dorobic jej na długosc albo nie wiem co!!!

izabela pociesze Cie ze nasz Sammy od urodzenia ani minuty w wózku nie poleżał:no: jakby go cos tam paliło a kiedy miał 5.5 mca i go posadziłam tak mogłam z nim spacerować pól dnia i się mu podobało bo wszystko widział:-) także u Ciebie już bliżej jak dalej:tak:

Asco opis zachowania Jaśka pasuje jak ulał do mojej Eli :)))))
A my w spacerówce zapinamy tylko dół, jeździmy na leżąco, bo Ela jest za mała jeszcze, czasami nawet na brzuchu, bo tył budki spacerówki mogę podnieść i Ela i tak ma co oglądać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry