reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

100 pytań do... :-)

Ja myślę że przesadzę małego z gondoli do spacerówki jak zacznie samodzielnie siedzieć :) bo jak narazie mieści się jeszcze w gondolce jakoś :). Więc pewnie przesiadka późną jesienią :)

reklama
Ja na razie bym chciala zostac przy gondoli, ale mam ja dosyc duza wiec moze zime sie jakos da w niej pojezdzic.

Fifronka no wlasnie przeciez u mnie tez mozna odsunac budke, maly uwielbia jezdzic na brzuchu i wszystko ogladac.

Ja tez bym z chęcią jeszcze w gondoli Gabę powoziła ale młoda za 3 dni kończy pół roku i zaczyna sie nie mieścić, choć mamy jedna z największych gondoli na rynku :-)

Pabella no szkoda bo to w zima bywa roznie, zobaczymy jak u nas bedzie. A ile Gabrysia ma wzrostu? Bo ja mam wrazenie ze albo moj maly nie rosnie albo mu zanizaja wzrost dwa miesiace temu na szczepieniu mial 62cm, nam w domu wychodzilo 66cm. A teraz nosi ubranka na 74. U mojej kolezanki w polsce synek mlodszy od Gabrysia byl dluzszy

reklama
Gabrys chyba na razie najmniejszy 68cm wedlug mojego mierzenia, ale w gondoli ma luz nasza ma 85 cm. Ale wiadomo ze jak dojda cieple ubranka i kombinezon to go tam nie bede wciskac

Do góry