Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja myślę że przesadzę małego z gondoli do spacerówki jak zacznie samodzielnie siedzieć bo jak narazie mieści się jeszcze w gondolce jakoś . Więc pewnie przesiadka późną jesienią
Ja tez bym z chęcią jeszcze w gondoli Gabę powoziła ale młoda za 3 dni kończy pół roku i zaczyna sie nie mieścić, choć mamy jedna z największych gondoli na rynku :-)
Pabella no szkoda bo to w zima bywa roznie, zobaczymy jak u nas bedzie. A ile Gabrysia ma wzrostu? Bo ja mam wrazenie ze albo moj maly nie rosnie albo mu zanizaja wzrost dwa miesiace temu na szczepieniu mial 62cm, nam w domu wychodzilo 66cm. A teraz nosi ubranka na 74. U mojej kolezanki w polsce synek mlodszy od Gabrysia byl dluzszy
Gabrys chyba na razie najmniejszy 68cm wedlug mojego mierzenia, ale w gondoli ma luz nasza ma 85 cm. Ale wiadomo ze jak dojda cieple ubranka i kombinezon to go tam nie bede wciskac