reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
malina dobre pytanie zadałaś:-D ja tez jestem krótko przed 30-tka a mam wrażenie ze moja cera ma z 40lat,po ciąży z Jamiem robią mi się pierwsze linie mimiczne obok oczu,na dodatek skóra przesuszona.W desperacji chciałam kupić serie Clinique ale trochę drogie są te kremy:sorry2:

ja tez nie mogę patrzeć na moją cerę... zakupiłam serię Biotherm-a (tylko że ja nie używam przeciwzmarszczkowych a meganawilżających-tak przed weselem doradziła mi kosmetyczka i chroniących cerę przed różnego rodzaju promieniowaniami... a serię Aquasource) i jestem zachwycona! ale co teraz zrobić jak już miesiąc na wychowawczym jestem i kasy brak? gryzę się z sumieniem... bo kosmetyki super... ale jeść tez trzeba...

Ostatnia edycja:
malinkaa ale zagięłaś mnie swoim pytaniem o kremy:-D mnie już 32 rok leci:-p a na półce żaden krem przeciwzmarszczkowy nie stoi:no: i chyba muszę dokładnie przejrzeć się w lustrze, bo ostatnio wysyłałam emka na zakupy i mówię mu "kup mi krem z Ziaji - ogórkowy" a on na to kupię Ci jakiś lepszy - przeciwzmarszczkowy:-D ale wrócił i stwierdził, że trzeba do miasta jechać i kupić, bo u nas nie ma:-p więc nadal ziajka na topie:tak:

dziewczyny, ja po ciąży miałam fatalną cerę. Ale skóra przyzwyczaja się do kremów i uzależnia. Od kilku miesięcy nie używam niczego, jedynie sporadycznie. Skóra wróciła do poprzedniego stanu. Tak samo zrobiłam z balsamem do ciała, bo mam bardzo suchą skórę na nogach. Początek był fatalny, bo aż mnie swędziało. Teraz używam tylko po kąpieli, skóra się odzwyczaiła od dodatkowego nawilżania i jej stan znacznie się poprawił. Wiem, że ciężko zrezygnować z takich kuracji, ale czasem na prawdę jest to potrzebne i nie trzeba zmieniać dobrego i taniego kremu na inny ;-)

Hahaha no dokładnie, ja teraz zauważyłam, że już na czole i w okolicach oczu robią mi się zmarchy :/ a całe życie tylko zwykłego kremu Nivea używałam, więc pojęcia nie mam jak dbać o tą moją pomarszczoną buzię.. poczytam Wasze rady i może mnie oświeci ;)

ja uważam że nie można nie używać kremu na twarz... chodzi chociażby o to by pomagać skórze chronić się przed wpływem środowiska/komputerów... ważne by dobrać rodzaj kremu potrzebny cerze... ja np zawsze myślałam że mam tłustą cerę a kosmetyczka od wizażu weselnego oświeciła mnie że nie mam tłustej cery a normalną tylko że używałam złych kosmetyków... od kąd używam nawilżaczy jest o niebo lepiej...

co do balsamów do ciała...nie muszę używać nawet po kąpieli/basenie... i to mnie rozleniwia... bo balsamy mimo wszystko pomagają zachować jędrność i witalność skórze...

tak więc z koncią się nie zgadzam:-)

malinka - a pijesz dużo wody? nawilżasz skórę? bo może brak ci po prostu wody...:-)

Ja sobie niewyobrazam wyjsc z domu ,ba nawet siedzac w domu, nie nałozyc kremu na twarz,wiem tez ze cera sie przyzwyczaja ale wtedy trzeba poprostu zmienic rodzaj albo firme kremu,tak samo jest np z szamponami do wlosow.Balsamow do ciała tez nie uzywam a to z czystego lenistwa i zapominalstwa,jak dostane w prezencie to mam go nawet rok;)

reklama
Do góry