Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tak miałam, zrobiłam sobie dzień przed spodziewaną @ test i to ten czuły od 10 - był negatywny, na drugi dzień zrobiłam zwykłym testem, najtańszym za 3 zł i wyszedł pozytywny, ale to był cień cieniaOczywiście potwierdziłam betą hcg, to masz najpewniejsze.
Jeszcze nic nie jest przesądzone jak masz dzisiaj mieć @, testy się robi nawet tydzień po terminie miesiączki, żeby pokazały cokolwiek.
Ja tak miałam, zrobiłam sobie dzień przed spodziewaną @ test i to ten czuły od 10 - był negatywny, na drugi dzień zrobiłam zwykłym testem, najtańszym za 3 zł i wyszedł pozytywny, ale to był cień cieniaOczywiście potwierdziłam betą hcg, to masz najpewniejsze.
Jeszcze nic nie jest przesądzone jak masz dzisiaj mieć @, testy się robi nawet tydzień po terminie miesiączki, żeby pokazały cokolwiek.
Jak w niedziele, to na spokojnie w poniedziałek zobacz. Trzymam kciuki kochanaJa wiem, że ciężko wytrzymać, ale cierpliwości
![]()