Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz robie bez cukru. Ogorki tylko sole, pieprze do smaku, zalewam smietana, jogurtem badz mieszanka smietany i jogurtu.

Bardzo dokuczały mi też majtki-wszystkie mnie uwierały i od miesiąca jakiegoś chodzę bez majtek
Normalnie na beszczela 
U mnie z kolei pojawiło się lekkie opuchnięcie przy kostkach i lekarz powiedział,żebym darowała sobie sól-a ja tak lubię słone potrawy-nie moge się zmusić do "niesolenia" -ale chyba trzeba będzie się ograniczyć chociaż. Poza tym przez te upały pocę się straszliwieBardzo dokuczały mi też majtki-wszystkie mnie uwierały i od miesiąca jakiegoś chodzę bez majtek
Normalnie na beszczela
![]()
. Zostaje mi prysznic 3 razy dziennie
.
Jednak teraz zaczynam smakowac w tej tylko słonej, ale dodaje cytryny i czasami szczypte fruktozy czy cukru dla siebie, ale tak odrobinke na czublu łyżeczki i tez jest Ok :-)
I spie obowiazkowo bez majteczek. A ze nie mam upławów jak sie obawialam z tym pessarem- tak sie naczytalam, ze to bedzie maskara. To chadzanie bez jest i mile i chyba zdrowe ;-)U mnie jest to samo z gatkami , juz wszystkie masci na odparzenie wyprobowalam i stwierdzam Penaten jest beeeDziewczyny, o jacie :-) I mnie wszystkie majtki denerwują, gdzies jednak te sciagacze przy udach sie wpijaja i poce sie...wiec kiedy tylko moge chodze bezI spie obowiazkowo bez majteczek. A ze nie mam upławów jak sie obawialam z tym pessarem- tak sie naczytalam, ze to bedzie maskara. To chadzanie bez jest i mile i chyba zdrowe ;-)