WspółczujęNie jestem i raczej prędko nie będę. W styczniu przeszłam ciążę biochemiczną.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WspółczujęNie jestem i raczej prędko nie będę. W styczniu przeszłam ciążę biochemiczną.
Czemu trudnoNiektórzy twierdza też że 3 godziny po seksie mieli objawienie na teście ciążowym, ale potem się okazało, że testy były z Torunia.
A tak poważnie, trudno o ciążę z jednego strzału miesięcznie. Musicie pewne rzeczy ze sobą przepracować i niestety wcale nie jest mi prosto to mówić.
dlatego, że mnóstwo kobiet nie ma tyle szczęścia co Ty. A taka ciążę należy traktować w kategorii wspaniałego cudu, a nie normyCzemu trudnoja jestem w drugiej ciąży i ta ciaza jak i pierwsza- z jednego „strzału”
![]()
Oczywiście, ja nie mówię, ze to norma, tylko ze to jest możliwe. Oczywiście, że należy raczej do rzadkości. A co do szcześcia- raczej bym tego szczęściem nie nazwała.dlatego, że mnóstwo kobiet nie ma tyle szczęścia co Ty. A taka ciążę należy traktować w kategorii wspaniałego cudu, a nie normy
No to jak coś zależy to rzadkości to znaczy, że o to trudnoOczywiście, ja nie mówię, ze to norma, tylko ze to jest możliwe. Oczywiście, że należy raczej do rzadkości. A co do szcześcia- raczej bym tego szczęściem nie nazwała.
a nazwałabyś to jak? Pechem?Oczywiście, ja nie mówię, ze to norma, tylko ze to jest możliwe. Oczywiście, że należy raczej do rzadkości. A co do szcześcia- raczej bym tego szczęściem nie nazwała.
Dla mnie to jest właśnie pech.a nazwałabyś to jak? Pechem?
to skoro wiesz, że zachodzisz od jednego spustu to po co do niego dopuszczasz? A jeśli zawiodła antykoncepcja to istnieje tabletka dzień poDla mnie to jest właśnie pech.
Akurat teraz brałam tabletki wiec nie spodziewałam się drugiej ciazy. Tak wiem, jest tabletka po ale to raczej jak pęknie prezerwatywa.to skoro wiesz, że zachodzisz od jednego spustu to po co do niego dopuszczasz? A jeśli zawiodła antykoncepcja to istnieje tabletka dzień po
Ciesze się i bardzo gratulujęCzemu trudnoja jestem w drugiej ciąży i ta ciaza jak i pierwsza- z jednego „strzału”
![]()