Marihannaa
Zaciekawiona BB
Jeszcze nie dziekuje . 3mam kciuki do poniedziałkuNo, no... dla mnie to jak najbardziej pozytywny test. Gratuluje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze nie dziekuje . 3mam kciuki do poniedziałkuNo, no... dla mnie to jak najbardziej pozytywny test. Gratuluje
Ooo... Kurcze nie wiemTak, miałam monitoring .. był pęcherzyk i pękł w sumie oba pękły 20 mm i 18 .. pojechałam na pogotowie, bo tak mnie bolały jajniki i myślałam, że pęcherzyk nie pękł i zamiast tego robi się torbiel.
Powiem Ci, że z tych nerwów to sama nie wiem boli na @ czy inaczej.. ogólnie ja zbytnio boli na miesiączke nie mam.. sama nie wiem co myśleć i nie mogę zaznać spokoju.
ObyGratuluję drugiej kreseczki![]()
To jest normalne.. wystarczy wpisać w Google Clo skutki uboczne.. są mdłości, uderzenia gorąca, senność, bóle brzucha również..Przynajmniej wiadomo, że clo działa.Ooo... Kurcze nie wiema co na to lekarz prowadzący?
No tak... Tylko żeby az taki ból jajników ze na pogotowie jechałaś??To jest normalne.. wystarczy wpisać w Google Clo skutki uboczne.. są mdłości, uderzenia gorąca, senność, bóle brzucha również..Przynajmniej wiadomo, że clo działa.
Jak wspomniałam miałam dwa pęcherzyki 20 i 18.. wydaje mi się, że mogły być dwie owulacje.. albo taka bolesna owulacja.. ból obudził mnie o 6 rano i trwał hmm do 17-18 jakoś.. teraz ból jest zdecydowanie mniejszy, ale utrzymuje się cały czas..No tak... Tylko żeby az taki ból jajników ze na pogotowie jechałaś??
@Carenik wieeee o tym bladziochu, tylko że sęk w tym że oboje chcielibyśmy się tak bardzo cieszyć.. A jednak ta durna podświadomość że " to niemożliwe" daje w górę czekamy do poniedziałku najdłuższe 36 h przed Nami@Marihannaa mąż juz wie?
Możliwe że coś sie dzieję (dobrego) oczywiscie trzymam niesamowicie mocno kciuki !!!! I czekam na info!!!Jak wspomniałam miałam dwa pęcherzyki 20 i 18.. wydaje mi się, że mogły być dwie owulacje.. albo taka bolesna owulacja.. ból obudził mnie o 6 rano i trwał hmm do 17-18 jakoś.. teraz ból jest zdecydowanie mniejszy, ale utrzymuje się cały czas..