reklama
teraz, kiedy już wiadomo że chłopiec, to zostają raczej męskie do wyboru;-)
ale pomysłów aż nadto, podaję w kolejności bez znaczenia:
Feliks (Felek)
Lucjan (Lucek)
Leopold (Leo albo Poldek)
Jan (Jaś, ale ostatnio stada tych Jasiów ganiają)
Tymoteusz (Tymek)
Florian (Florek)
jakieś takie stare (bo nie wszystkie staropolskie;-) te imiona...
a nie wiadomo co jeszcze wymyslimy
ale pomysłów aż nadto, podaję w kolejności bez znaczenia:
Feliks (Felek)
Lucjan (Lucek)
Leopold (Leo albo Poldek)
Jan (Jaś, ale ostatnio stada tych Jasiów ganiają)
Tymoteusz (Tymek)
Florian (Florek)
jakieś takie stare (bo nie wszystkie staropolskie;-) te imiona...
a nie wiadomo co jeszcze wymyslimy

justice25
Fanka BB :)
z tych wszystkich jak bym miała wybierać to zdecydowałabym sie na Tymka :-)
leopold kojarzy mi się z ojcem mojej koleżanki, strasznie porypany facet, większośc imion mi się z kimś kojarzą i chyba dlatego zdecydowanie jestem przy Tymku :-) bo jest najsympatyczniejsze, ale to moje zdanie
leopold kojarzy mi się z ojcem mojej koleżanki, strasznie porypany facet, większośc imion mi się z kimś kojarzą i chyba dlatego zdecydowanie jestem przy Tymku :-) bo jest najsympatyczniejsze, ale to moje zdanie

Rybcia_21
Fanka BB :)
Witam was Styczniówki
Tak czasem was podglądam i czytam jak chcecie dać na imię waszym pociechą
pimi śliczne imię wybrałaś dla dziewczynki.Ja też tak jak Ty nie miałam problemu z imieniem dla chłopca i dziewczynki.
Pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży i rozwiązania
Tak czasem was podglądam i czytam jak chcecie dać na imię waszym pociechą
pimi śliczne imię wybrałaś dla dziewczynki.Ja też tak jak Ty nie miałam problemu z imieniem dla chłopca i dziewczynki.
Pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży i rozwiązania
witam Was kochane styczniowe Mamusie, dziś jest szczególny dzień kiedy do Was dołączam, bo jestem w tej samej sytuacji co Wy... mój narzeczony zawsze chciał mieć córeczkę, no i w styczniu urodzi się nam upragniona MARTYNKA
nie było żadnych dyskusji, decyzja podjęta

Tak sobie Was podczytuje i musze stwierdzic ze ladne imiona wybieracie dla waszych pociech...
maja coreczka nazywa sie HANIFE HALINKA (nie Hlina tylko Halinka tak jest zarejstrowana)
przy okazji zapraszam na jej bloga
www.hanife.blog.onet.pl
maja coreczka nazywa sie HANIFE HALINKA (nie Hlina tylko Halinka tak jest zarejstrowana)
przy okazji zapraszam na jej bloga
www.hanife.blog.onet.pl
sylka_k
mama styczniowa 2008
Jejku to juz 6 miesiąc a ja nie mam wybranego żadnego imienia.
Jeszce co prawda nie wiem kto mieszka w brzuszku ale można być zawsze na coś przygotowanym, no nie?
przeprowadziliśmy na temat imion jak do tej pory jedną rozmowę
i na niczym konkretnym nie stanęło. Więcej ładnych imion jest dla dziewczynek. i ja już miałm Wiktorię ,ale tak dużo ich ostatnio chrzczą, więc sama nie wiem.
Mężowi tez się podoba ale jeszcze się zobaczy.
tak , ja tez popieram :2 imiona. ja mam jedno i zawsze ubolewałam nad tym, co prawda krzywda mi się żadna nie zrobiła, ale miałam zal do rodziców , ze nie nadali mi drugiego:dull:
Jeszce co prawda nie wiem kto mieszka w brzuszku ale można być zawsze na coś przygotowanym, no nie?

przeprowadziliśmy na temat imion jak do tej pory jedną rozmowę

tak , ja tez popieram :2 imiona. ja mam jedno i zawsze ubolewałam nad tym, co prawda krzywda mi się żadna nie zrobiła, ale miałam zal do rodziców , ze nie nadali mi drugiego:dull:
reklama
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
Podziel się: