reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

stefanna pięknie domek rośnie:-):-):-) i szczęście na twarzy się odbija:-) a ile metrów będzie miał wasz domek? wygląda na spory..

ninja to zaciskam kciukasy - oby wycena wypadła pomyślnie.. tyle się trzeba naużerać z tymi "fachowcami":no:

mnie na razie pyszczek śmieje się na widok wieeeelkiej dziury w ziemi:-) po tygodniu prac mamy wybraną ziemię pod fundamenty, a dziś panowie skończyli zbijać obrys zewnętrzny domu i już mogę go sobie troszkę wyobrazić:-) jak naładuję baterie - wrzucę fotki:-)

reklama
Skaba1 nasz domek ma około 180 m2 + garaż na dwa samochody 36m2, ale jakoś nie widzę na razie tych powierzchni...:no::no::no: Wiem, że metrażowo to jest dużo, ale po ostatniej wizycie na budowie zwątpiłam, bo wszystkie pomieszczenia wydają mi się takie malusie...:hmm:

Z niecierpliwością czekam na fotki z Twojej budowy - koniecznie pochwal się tą wieeeelką dziurą, hehe :-):-D:-)

weronikaa
supcio, że wszystko idzie zgodnie z planem!!!:tak:;-):tak:

stefanna ja wczoraj rzuciłam hasło - Zmieniamy projekt! jak zobaczyłam obrys zewnętrzny domu.. a dzisiaj to wszystko jeszcze mi się mniejsze wydaje:-) mam nadzieję, ze ninja ma rację:-), bo dzisiaj się zastanawiałam czy się kanapa do salonu zmieści:-D

Nasz domek ma wg projektu 105 m2 + garaz a i to mi się dużo wydaje.
W sumie będzie 4 pokoje, kuchnia, 2 łazienki, holl, spiżarka, pralnia, garderoba, kotłownia i garaz - mężul stwierdził teraz ze to za dużo:sorry2:

A u nas był w tym tygodniu geodeta wyznaczać położenie domu na działce. Tylko ja się nie mogę angażować w tę budowę bo działka jest 40 km od naszej obecnej lokalizacji. Muszę to w całości zostawić mężowi. No i przez czas budowy, czyli do końca roku pewnie, niewiele będę miała męża w domu:no:

zbrojenie zrobione i jutro zalewają ławy:-)

asia ja mam na działkę rzut beretem.. na szczęście, bo musze tam być codziennie:-) tym bardziej, że Bartek świetnie się tam bawi.. :-)

weronikaa ja mam teraz mieszkanie 64m2 i bardzo mi w nim ciasno.. ale wiem, że te metry inaczej się liczy w domu, a inaczej w bloku.. no i brakuje mi tu takich pomieszczeń gospodarczych.. a najbardziej to brakuje mi działeczki:-)

Oj i o tą działkę właśnie chyba najbardziej się rozchodzi.
Tam mam 16a, sad, a teraz jak kwitną drzewka to jest po prostu cudnie. W piątek wykosiłam trawkę i jak poszliśmy tam, w niedziele, wyciągnęliśmy leżaczki Nela spała w wózeczku ..... ach cudnie nie mogę się już doczekać wyprowadzki :-)

reklama
Do góry