reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

ławy zalane:-):-):-):-) ale fajny widok :-)(nie moge wkleić zdjeć, bo wsadziłam gdzieś kabelek od aparatu:wściekła/y:) od poniedziałku jadą bloczkami:-)

ninja masz już jakieś wieści w sprawie wyceny? nadal trzymać kciuki?:-)

reklama
znalazłam kabelek:-):-):-)

taki basen mieliśmy na działce w ubiegłym tygodniu
140x479.jpg

zbrojenie
2gxfaeq.jpg

i zalane ławy:-)
nb67w6.jpg

Ninja ja bym na pewno tyle nie dała, ale my budujemy się na zadupiu totalnym. Mój mąż jest fanem wiosek zabitych dechami. Dowiedziałam się o tym niedawno niestety jak kupował działkę ;-)

AsiaM - ja też buduję się na naprawdę dalekiej wiosce - 35 km od centrum Wawy :-p i nie wyobrażam sobie innego miejsca :-)

No dziś jestem umówiona z kolesiem z polecenia - jest szansa, bo unieważniono przetarg, który oni wygrali i mają teraz lukę w terminie prac :-D:-D:-D
No i tata mojego najlepszego kumpla kombinuje, czy mnie nie wciśnie, chociaż jego firma ma bardzo dużo zleceń i to w samej Wawie, ale szkoda mu mnie, że nie mogę znaleźć nikogo odpowiedniego - taki złociutki facet (zresztą znamy się parę ładnych lat) - ja na razie niby nic nie wiem , bo miał mi kumpel nie mówić, żeby nie robić nadziei - ale oczywiście powiedział:-p)

reklama
Ninja no widzisz, na pewno Ci się w końcu uda znaleźć kogoś odpowiedniego.

U nas dzisiaj ma być ten wielki dzień- wchodzi ekipa budowlana, która zacznie od kopania dziury pod fundamenty a skończy na stanie surowym otwartym. Mam nadzieję że budowlańcy nie zawiodą (bo właściwie mieli wchodzić wczoraj, ale coś jeszcze kończyli na innej budowie)

Do góry