reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

oj dziewczyny ale zazdroszczę tym, które już mieszkają w swoich domkach albo których domki sa na ukończeniu:-) już tak mi się marzy własny domek z duuużym podwórkiem:rofl2: ale podobno przychodza w poniedziałek, więc może kiedyś...:-p

PM nas też Bartuś zmotywował do myślenia o własnym domku, więc oby Tosia była równie skuteczna:-):-) ja mam projekt z pracowni Horyzont Projekty domów jednorodzinnych, dom dla Ciebie

reklama
Skaba bliżej niż dalej do tego marzenia;-):-)
PM ja tez w życiu bym sie nei zamieniła na mieszkanie w bloku tutaj mam tyle swobody hihi:-)

Skaba- dzięki. Fajny jest ten kolornik:tak:. Co prawda projekt już dawno mamy obmyślony, ale fajnie zobaczyć sobie właśnie zestawienie kolorystyczne;-). U nas myślę,że dopiero w przeciągu 2 lat się coś ruszy, bo póki 2-ego dziaciaczka nie mamy to nas pewnie nam się nie będzie spieszyło;-):-p.
mrowa- oj tęskni mi się trochę za tą swobodą, ale daleka droga do tego aby mieć już domek i podwóreczko. Ta cała biurokracja, budowa i wykończenie (jak myślę o tym to się męczę:zawstydzona/y: na razie czuje, że nie jesteśmy gotowi:zawstydzona/y:).

No i znowu zaczęła się jazda, bo od czwartku ruszyła budowa ...:-) Na szczęście tym razem wszystko idzie wyjątkowo gładko - jak na razie, ale nie zapeszajmy... Dwa dni budowania i mamy już wszystkie ściany zewnętrzne i jeden komin:happy:! Jak dobrze pójdzie to w przyszły poniedziałek będziemy zalewać strop;-):tak:!

Ninja współczuję problemów z ekipą....:no::no::no: Mam nadzieję, że mimo wszystko uda Ci sie kogoś znaleźć - powodzenia ;-):tak:!!

Skaba1 i jak tam po pierwszym tygodniu na budowie? Jakie postępy?

Wklejam kilka najświeższych fotek z placu boju, hehe:-):-D:-)

Domek od frontu:
img7115oo5.jpg

A tu od strony ogrodu:
img7259jq5.jpg

Pomiar okna w salonie:
img7250ag1.jpg

A to część dzienna - kuchnia, w wykuszu jadalnia i salon:
img7258yw1.jpg

I na koniec Babka Budownicza;-):
img7270nm5.jpg

Stefanna - oj widać widać to szczęście na Twojej buźce, że domek rośnie :-):-):-):-) Zazdroszczę ;-)

Gadałam dzis z wykonawcami - firma chce wziąć nasz domek, koleś bardzo fajny - rozgarnięty i żaden cwaniaczek czy ściemniacz. Za 2 tygodnie ma wpaść i dać konkretną wycenę :-) Trzymam kciuki za siebie :-p, żeby cena nie była zbyt wygórowana, bo bardzo mi się ta ekipa spodobała :-p
A firma aż spod Ciechanowa :baffled:

Ninja w takim razie ściskam mocno kciuki, żebyście się dogadali, skoro Ci się ekipa spodobała;-):tak:!
Zobaczysz, że już niedługo i Tobie będzie się buźka śmiała jak będziesz oglądać swój domek:yes::yes::yes:!!!

reklama
Stefanna - no super domek rośnie :-) oby tak dalej
Nnja - współczuję problemów z ekpią, ludzie są straszni :wściekła/y:

"Pan tynk" dziś zadzwoni ł i oznajmił że przyjdą w środę :-):-):rofl2::rofl2:, poddasze (karton-gips) na dniach będzie skończone :-)

Do góry