reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Skaba na Mazurach to aj tez mam rodzinke:tak:
ale mysle ze jakbysmy sie spotykał to w jednym konkretnym miejscu zeby sobie pogadac a nie rozrzucone po familiach;-):-p
Ninja zapomniałam nnapisac ze super ze udało wam sie w mniejszej kwocie znaleźć no i ze macie zaufana osobe:tak:

reklama
ja też mieszkam na śląsku więc chyba tu się spotkamy bo jest mała przewaga nad resztą kraju :-)

A do mnie jutro wjeżdża pan koparkowy , w poniedziałek kumpel wytycza mi fundamenty a w środę wchodzi ekipa :-):-):-) (a przynajmniej taki jest plan:-p)

plan wygląda świetnie, więc trzymam kciuki za realizację:-):-):-)

asze ja do Poznania chętnie zajrzę.. mam tam obiecane lody:-):-):-)
mrowa tak tak.. koniecznie trzeba znaleźć miejsce z całodobowym lokum do pogaduszek:-)

Stefanna - rośnie domek aż miło popatrzeć :-);-)
Ninja - super! oby plan wypalił i chłopaki ruszyli z kopyta:happy:

Stefanna - rośnie domek aż miło popatrzeć :-);-)
Ninja - super! oby plan wypalił i chłopaki ruszyli z kopyta:happy:

Humus zdjęty, wielka dziura i nic poza tym a ja się cieszę jak głupia! :-):-):-):-) Pan koparkowy - kolejny facet zdziwiony obecnością samej baby na placu boju :-p. Po południu przywieźli resztę cegły i znów pan kierowca zdziwiony, hahahahahaahah!
no jestem w żywiole!

Za to Tymon miał wylane i całe "atrakcje" przespał w samochodzie :laugh2:

reklama
Do góry