reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

wooow stefanna szok:szok::szok::szok: ale przyłożyli cenę.. tak tak.. podoba mi się Platinum orzechowe:-) u nas cała wycena wszystkich okien wyszła im na 20tys., więc bardzo przystępnie.. jejciu ciekawe czemu tak drogo im to twoje okno wyszło:baffled::baffled::baffled:

reklama
stefanna ty jesteś w Katowicach, ja też niedaleko.. ninja i niekat przyjada do tesciów, mamma w Częstochowie - no i już jest spora ekipa:-) kto się jeszcze pisze?... a jak zaczniemy parapetówy robić:szok: :-D

Skaba1 my też byliśmy szoknięci - nawet się Mężuś upewniał czy się Panu cyferki nie pomyliły, bo z innych firm (np. Jezierski czy AP Żory) mieliśmy wycenę tego okna na poziomie 8-9 tysięcy... :confused:
My zdecydujemy się chyba na okienka właśnie z firmy AP Żory, bo baaardzo nam się podobają, a dodatkowo na targach budowlanych dostaliśmy dodatkowy rabat i wszystkie okna na cały dom wychodzą nas też ok. 20 tys. (już ze wszystkimi dodatkami, jakie chcemy mieć;-)), więc taka cena nas zadowala.

stefanna ty jesteś w Katowicach, ja też niedaleko.. ninja i niekat przyjada do tesciów, mamma w Częstochowie - no i już jest spora ekipa:-) kto się jeszcze pisze?... a jak zaczniemy parapetówy robić:szok: :-D

Skaba1 dokładnie też tak sobie pomyślałam, hehe:-D:-D:-D Jeszcze Kasik25 jest ze Śląska!
Fajnie by było zrobić takie BB-owe parapetówy, prawda?! Kto wie, może za rok spotkamy się w szerszym gronie na takiej parapetówce - super by było!:rofl2::rofl2::rofl2:

Zaglądam tu czasem i tylko poczytuję i podziwiam piękne plany budowy własnego domku... ja tylko buduję małe mieszkanko dla 3 osób, więc trochę skromnie, więc się nawet nie umywa do Waszych wielkich przedsięwzięć:tak::-)
A teraz sie okazuje, że parapetówy się szykują... a A rodzinka mieszka w okolicach Sandomierza i Oświęcimia... załapię się?
:laugh2::-p:-D

ja sie moge pisac;-) no ale ja niestety juz po parapetówie:-p
tylko rodziny nie mam w tych stronach:sorry2:

Weronikaa to najwyższy czas żeby rodzinkę odwiedzić, hehe :-D:-D W końcu będziesz miała okazję:-)!
Mrowa1 to że nie masz rodzinki o niczym nie przesądza - coś się wykombinuje;-):tak:!!
beti1982 pewnie że się załapiesz - w końcu z Oświęcimia rzut beretem, hehe:wink:

Na wątku budowlanym zachciało nam sie umawiać :-), zaraz po uszach oberwiemy.

Ale w nawiązaniu ... nam (mi i mojemu M) 2x nie trzeba powtarzać, tylko jak już to na weekendzie , bo do Krak-a a konkretniej Oświęcimia chciałam się już dawno wybrać, bo wstyd ... jeszcze nigdy nie byłam :dry::zawstydzona/y:

reklama
Do góry