reklama
stefanna
Marcóweczka '08
Skaba1 my też byliśmy szoknięci - nawet się Mężuś upewniał czy się Panu cyferki nie pomyliły, bo z innych firm (np. Jezierski czy AP Żory) mieliśmy wycenę tego okna na poziomie 8-9 tysięcy... 
My zdecydujemy się chyba na okienka właśnie z firmy AP Żory, bo baaardzo nam się podobają, a dodatkowo na targach budowlanych dostaliśmy dodatkowy rabat i wszystkie okna na cały dom wychodzą nas też ok. 20 tys. (już ze wszystkimi dodatkami, jakie chcemy mieć;-)), więc taka cena nas zadowala.

My zdecydujemy się chyba na okienka właśnie z firmy AP Żory, bo baaardzo nam się podobają, a dodatkowo na targach budowlanych dostaliśmy dodatkowy rabat i wszystkie okna na cały dom wychodzą nas też ok. 20 tys. (już ze wszystkimi dodatkami, jakie chcemy mieć;-)), więc taka cena nas zadowala.
stefanna
Marcóweczka '08
stefanna ty jesteś w Katowicach, ja też niedaleko.. ninja i niekat przyjada do tesciów, mamma w Częstochowie - no i już jest spora ekipa:-) kto się jeszcze pisze?... a jak zaczniemy parapetówy robić![]()
![]()
Skaba1 dokładnie też tak sobie pomyślałam, hehe

Fajnie by było zrobić takie BB-owe parapetówy, prawda?! Kto wie, może za rok spotkamy się w szerszym gronie na takiej parapetówce - super by było!

beti1982
III'2008 i IV'2010
Zaglądam tu czasem i tylko poczytuję i podziwiam piękne plany budowy własnego domku... ja tylko buduję małe mieszkanko dla 3 osób, więc trochę skromnie, więc się nawet nie umywa do Waszych wielkich przedsięwzięć
:-)
A teraz sie okazuje, że parapetówy się szykują... a A rodzinka mieszka w okolicach Sandomierza i Oświęcimia... załapię się?

A teraz sie okazuje, że parapetówy się szykują... a A rodzinka mieszka w okolicach Sandomierza i Oświęcimia... załapię się?

stefanna
Marcóweczka '08
Weronikaa to najwyższy czas żeby rodzinkę odwiedzić, hehe 
W końcu będziesz miała okazję:-)!
Mrowa1 to że nie masz rodzinki o niczym nie przesądza - coś się wykombinuje;-)
!!
beti1982 pewnie że się załapiesz - w końcu z Oświęcimia rzut beretem, hehe

Mrowa1 to że nie masz rodzinki o niczym nie przesądza - coś się wykombinuje;-)

beti1982 pewnie że się załapiesz - w końcu z Oświęcimia rzut beretem, hehe

Na wątku budowlanym zachciało nam sie umawiać :-), zaraz po uszach oberwiemy.
Ale w nawiązaniu ... nam (mi i mojemu M) 2x nie trzeba powtarzać, tylko jak już to na weekendzie , bo do Krak-a a konkretniej Oświęcimia chciałam się już dawno wybrać, bo wstyd ... jeszcze nigdy nie byłam

Ale w nawiązaniu ... nam (mi i mojemu M) 2x nie trzeba powtarzać, tylko jak już to na weekendzie , bo do Krak-a a konkretniej Oświęcimia chciałam się już dawno wybrać, bo wstyd ... jeszcze nigdy nie byłam

reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Weronikaa - ja byłam 2 lata temu dopiero, to i tak później niż Ty, bo przecież starsza jestem ;-)
Podziel się: