reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
już trzeci raz zabieram się z atego posta.. mam ndzieję, że tym razme dotrwam do końca:wściekła/y:

ciesze się, że imprezka się podobała.. jesli któras reflektuje na powtórkę to serdecznie zapraszam:-) tylko szybciutko sie decydować póki jesczze ogrzewanie zewnętrzne działa:-)

giza nie wiem czy już chwaliłam pokoiki dzieciaków... pochwał nigdy za wiele: cuuudnie kolorowe:-):-)

stefanna i co z ekipą? poprawili się? nerwów rzeczywiście szkoda..:no:

ninja ja wierze, że jak ty się na coś zaweźmisz to swgo dopniesz!! wytrwałości!!:-):-)

zdjęcia najświeższe jakie posiadam, choć już nieaktualne, bo panowie szaleją już na dachu i wytrwale foliują, biją łaty i kontrłaty
icon_biggrin.gif

s5zgqc.jpg

2liwgv9.jpg

a dziś przyjechała dachówka:-):-) spoczęła przed drzwiami wejściowymi i czeka na transport na górę

33ys8jc.jpg

tylko kto mi uwierzy, że to jest antracyt?
icon_confused.gif
icon_wink.gif

wybrałam tez już kolor tynku zewnętrznego (zdjęcie jak zdjęcie - w rzeczywistości to ma być śmietankowy ecri)
2zjc8yg.jpg

dzieje się.. oj dzieje:-)

U nas dziś nowy zakup - kominek, a raczej wkład kominkowy :-)
no i Pan kończy po malutku łazienkę na dole, już nie mogę się doczekać żeby poskładać prysznic :rofl2:

Ale Wasze domy szybko rosną. Szybciej niż nasze dzieciaczki ;-) Pewnie przez zimę trochę to zwolni, le jak ruszy znowu wiosną to lada dzień się będziecie przeprowadzać.

Skaba - oj niestety będzie problem, bo ostatnio zawodzą nam sprzęty (zepsuł się najpierw aparat a teraz komp), komp jest zastępczy póki nie kupimy nowego, ale z aparatem na razie się wstrzymujemy:sorry2:
Ale obiecuje jak tylko dopadnę d kogoś aparat to cyknę fotki łazienki i kominka :-)

reklama
Ale Wasze domy szybko rosną. Szybciej niż nasze dzieciaczki ;-) Pewnie przez zimę trochę to zwolni, le jak ruszy znowu wiosną to lada dzień się będziecie przeprowadzać.

giza ojj tak tak.. mój dom rośnie zdecydowanie szybciej niż Marysia.. tylko nie wiem czy sie z tego cieszyć czy smucić:-);-):-)

Do góry