reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Giza prześliczne pokoiki. Sama bym w takim zamieszkała z przyjemnością, widać że dużo pracy włożone, ale cudowny efekt.

Ninja ale się zawzięłaś, u mnie też elektryk właśnie pracuje

Skaba nie smuć się, moja Baśka też przestała przybierać i taka mi się mała wydaje. A domek urośnie akurat jak nasze szkraby zaczną chodzić.:-)

reklama
Wow tu chyba jeszcze nic nie komentowalam hehhe
Gizia sliczny pokoik bardzo mi sie podoba dzieciaczki maja pole do manewru:-D:-DZwlaszcza czesc zabawowa mi sie podoba

Skaba sliczny bedziesz miala domek
Stefanna zakochalam sie w Twoich przesuwkach chyba tak sie to nazywa w kazdym razie chodzi mi o drzwi chyba tarasowe
Weronika teraz masz najfajniejszy etap w calej budowie domu URZADZANIE uwielbiam to:-)

Ostatnia edycja:
No i u nas w koncu widac ze cos sie dzieje.... kuchnia juz zamontowana jeszcze czekamy na blat do kuchni ma byc w srode. Wczoraj byl pan od plytek i bendzie zaczynal lazienke w piatek :-) No i schody i podlogi tez jakos pod koniec tygodnia maja zaczac wiec juz troche sie rusza. Zdjecia zrobie dzisiaj i puzniej wkleje.

reklama
Dusia to fajnie, że tak dużo się dzieje!;-):tak: Tylko czekać jak się będziecie przeprowadzać! Czekam z niecierpliwością na foty!:-)
Befatka cieszę się, że spodobała Ci się moja przesuwka...! Mi też od razu wpadła w oko i jakoś do tej pory nie mogę się odkochać, hehe:rofl::rofl:

Podobno środa to najbardziej depresyjny dzień tygodnia, tak więc postanowiłam wczoraj pojechać na budowę żeby poprawić sobie humor... ;-)
Było to przedsięwzięcie dość ryzykowne, bo jak już zapewne wiecie z budowaniem bywa różnie, ale tym razem okazało się, że było warto! Powiem krótko: coraz baaardziej podoba mi się nasz domek! :tak: Sypialnia wyszła po prostu ślicznie - już nie mogę się doczekać reszty! Robi się coraz bardziej domowo i wreszcie widać tak naprawdę pomieszczenia... Mamy już zrobioną łazienkę i garderobę przy naszej sypialni; sypialnię i kotłownię. Poza tym wczoraj Panowie zrobili ścianę w salonie i kuchni; a dzisiaj mieli zabrać się za sufity! Robią powoli (chociaż bardzo dużo czasu zajmuje im "obrabianie" okien, puszek, kabli itd. itp.), ale bardzo dokładnie. W każdym razie mi się podoba i to BAAARDZO! :rofl::rofl::rofl:

Dawno nie było zdjęć, ale może jutro pożyczę aparat od teścia, to może cyknę kilka fotek! No w najgorszym wypadku zrobię w niedzielę, jak pojedziemy z Mężusiem na inspekcję...:cool2:

Do góry