reklama
anetkadg
Marzec 2008
Świetna myślAnetka na Prezydenta!!!;-)
![]()
Nie dziekuje- jeszcze by mnie kaczki zadziobaly

AsiaM
mama czterech córek
No mój mąż to nawet chciał taki mini-kort tenisowy zrobić :-) Całą zimę mamy na przemyślenia, to chyba wystarczy czasu ;-)
Beti oczywiście plac zabaw musi być :-) tylko na początek musi być to bezpieczny plac zabaw, bez huśtawki i drabinek, żeby Basia sobie krzywdy nie zrobiła. Więc ewentualnie mała zjeżdżalnia, piaskownica no i nie wiem co jeszcze. Chcę zrobić tak, żebym nie musiała cały czas stać im nad głowami i patrzeć czy coś złego się nie stanie.
Beti oczywiście plac zabaw musi być :-) tylko na początek musi być to bezpieczny plac zabaw, bez huśtawki i drabinek, żeby Basia sobie krzywdy nie zrobiła. Więc ewentualnie mała zjeżdżalnia, piaskownica no i nie wiem co jeszcze. Chcę zrobić tak, żebym nie musiała cały czas stać im nad głowami i patrzeć czy coś złego się nie stanie.
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Stefanna - piękna aranżacja ogrodu :-)
AsiaM - u nas będzie plac zabaw tzw. "na głęboką wodę" - sznury, drabinki i łańcuchy - matka się wyszalała to i dziecku nie zabroni (chociaż matka ma parę szwów na głowie, bo była bardzo "kontuzyjna" to może jeszcze to przemyśli...
)
U nas ocieplają poddasze ale po 3 godz. dziennie więc pewnie się 2 miesiące zejdzie
Za 2 tygodnie kotłownia i wylewki.
Wiecie co? Ja to chyba mam dosyć... Już mnie to coś nie cieszy..
I zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam zaczynając tę budowę...
AsiaM - u nas będzie plac zabaw tzw. "na głęboką wodę" - sznury, drabinki i łańcuchy - matka się wyszalała to i dziecku nie zabroni (chociaż matka ma parę szwów na głowie, bo była bardzo "kontuzyjna" to może jeszcze to przemyśli...

U nas ocieplają poddasze ale po 3 godz. dziennie więc pewnie się 2 miesiące zejdzie

Za 2 tygodnie kotłownia i wylewki.
Wiecie co? Ja to chyba mam dosyć... Już mnie to coś nie cieszy..

Beti kominek nabiera po woli kształtów, ale jak tylko będzie gotowy ( a to pewnie zejdzie jeszcze
) to cyknę fotkę ;-)
WoW kobitki, ale Wy macie pomysły

Ninja - jakoś Twój pomysł ze sznurami na ogródek dla Tymona mnie nie zdziwił i te szycia na głowie

A jak tam tynki wyszły?

WoW kobitki, ale Wy macie pomysły

Ninja - jakoś Twój pomysł ze sznurami na ogródek dla Tymona mnie nie zdziwił i te szycia na głowie

A jak tam tynki wyszły?
stefanna
Marcóweczka '08
Asia ja tam od razu taki domek ze zjeżdżalnią, piaskownicą i ścianką wspinaczkową znalazłam (jest chyba na którejś wizualizacji), więc tak jak Ninja chyba rzucę dziewczyny na głęboką wodę, hehe
Zresztą moja Zuźka lubi takie atrakcje! No i jeszcze musi być basen - jak ją odkładam spać i mówię jej "kolorowych snów i niech Ci się przyśnią aniołki" to mi odpowiada, że "Aniołki w basenie"
, więc nie przeżyłaby gdyby tego basenu nie było...;-)
Ninja widzę, że dopadł Cię typowy dołek budowlany...:-( Nic się nie martw Kochana - przechodziłam to już ze trzy razy i Cię pocieszę, że szybko minie (na bank jak zrobisz kolejną rzecz na budowie) i na pewno jeszcze nie raz Cię dopadnie, więc się przyzwyczaj Kobieto Budująca!;-)
A swoją drogą to czemu ocieplasz poddasze przed wylewkami??? Powinno się odwrotnie, bo wełna "wpije" Ci całą wilgoć jak będzie już ułożona i zrobisz wylewki...
No chyba, że jakoś to zabezpieczasz lub zabudowujesz od razu z gk...
Weronikaa ja też czekam z niecierpliwością na fotki kominka! Pogoń no tego Mężusia do roboty, bo my tu już przebieramy nóżkami!:-)
A u nas Panowie robią instalacje i w przyszłym tygodniu mają być wylewki, ale napiszę Wam o tym jutro, bo mi się oczęta same zamykają.....

Ninja widzę, że dopadł Cię typowy dołek budowlany...:-( Nic się nie martw Kochana - przechodziłam to już ze trzy razy i Cię pocieszę, że szybko minie (na bank jak zrobisz kolejną rzecz na budowie) i na pewno jeszcze nie raz Cię dopadnie, więc się przyzwyczaj Kobieto Budująca!;-)

A swoją drogą to czemu ocieplasz poddasze przed wylewkami??? Powinno się odwrotnie, bo wełna "wpije" Ci całą wilgoć jak będzie już ułożona i zrobisz wylewki...

Weronikaa ja też czekam z niecierpliwością na fotki kominka! Pogoń no tego Mężusia do roboty, bo my tu już przebieramy nóżkami!:-)
A u nas Panowie robią instalacje i w przyszłym tygodniu mają być wylewki, ale napiszę Wam o tym jutro, bo mi się oczęta same zamykają.....
ninjacorps
Marcóweczka 2008
ninja chyab kazdy tak czasem ma.. ale poczekaj tylko jak zacznie sie temat dekoracji wnętrz i meblowania! na pewno odżyjesz:-)
hahahaa, dopiero wtedy się załamię jak zobaczę stan naszego konta

reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ninja co sie martwisz najwazniejszy mebel w domu masz a zjesc to i na kartonach mozna

Nie bedzie tak zle pojdziesz do pracy bedzie Wam latwiej najwazniejsze ze na swoim:-):-):-):-)Reszta sama przyjdzie nie od razu Rzym zbudowali
No i znajac Ciebie juz Ty cos wykombinujesz....

Nie bedzie tak zle pojdziesz do pracy bedzie Wam latwiej najwazniejsze ze na swoim:-):-):-):-)Reszta sama przyjdzie nie od razu Rzym zbudowali
No i znajac Ciebie juz Ty cos wykombinujesz....
Ostatnia edycja:
Podziel się: